SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Polisin Ölümü

A- A+ PAYLAŞ

Bursa'da geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden polis memuru için düzenlenen törende, meslektaşı olan eşi ve 2 çocuğunun gözyaşları herkesi duygulandırdı. Organları ailesi tarafından bağışlanan ancak kalbin durduğu için alınamayan polisin naaşı, memleketi Malatya'ya gönderildi. Polis Memurunun cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Çetin Güllü (33), 10 gün önce beyin kanaması geçirdi. 10 yıllık polis memuru olan Güllü, Bursa Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Tedaviye cevap vermeyen 2 çocuk babasının beyin ölümü gerçekleşti. Yakınları, Güllü'nün organlarının bağışlanmasına karar verdi. Ancak yazışmalar sürdüğü esnada genç adamın kalbi durunca, nakil edilmesi düşünülen organlar alınamadı.

Kendisi gibi polis memuru Ümmühan Güllü ile evli olan genç polis memurunun ölümü emniyet teşkilatını, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Güllü için Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Acemler'deki binasında tören düzenlendi. Törene Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir, emniyet müdür yardımcıları ve çok sayıda polis memuru katıldı.

Genç polis memurunun naaşı tören mangası tarafından omuzlarda tören alanına getirildi. Bu sırada Yıldırım Polis Merkezi'nde görevli polis memuru eşi Ümmühan Güllü ve yakınları sinir krizi geçirdi. "Polis Günü'nü böyle mi kutlayacaktık?" diyerek çocuğuna sarılıp gözyaşlarına boğulan acılı eşi, polis müdürleri sakinleştirmeye çalıştı.

Eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döken polis eşi Ümmühan Güllü ve annesi Hayriye Güllü güçlükle sakinleştirildi. 2 çocuk annesi acılı eşin feryadı tören alanında bulunan polislerin de duygulanmasına sebep oldu. Çetin Güllü'nün özgeçmişinin okunduğu törenin ardından, bir hoca tarafından dua yapıldı. Ailenin isteği üzerine helallik istendiği tören, uğurlamayla sona erdi.

MALATYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ..
Polis memurunun cenazesi memleketi Malatya'ya gönderildi. Cenaze, Malatya Şehir Mezarlığı Camii'nde Salı günü öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine Güllü'nün ailesi ve yakınları, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Topaloğlu, bazı emniyet şube müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

1974 Malatya'da doğan Çetin Güllü, 1997-2003 yılları arasında Kocaeli, 2003-2006 tarihleri arasında Kahramanmaraş ve 1 Ağustos 2006 tarihinden bu yana Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü'nde görev yaptı. Görev yaptığı süre içerisinde birçok ödül ve takdirname alan Güllü, Enes ve Şeyma isimli 2 çocuk babasıydı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız