SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalı Sahip Çıkmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:13:52
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü’nün geçtiğimiz ay yapılan olağan kongresinde Ertan Mumcu başkanlığında göreve gelen yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Mumcu, “Haziran ayındaki seçimli olağan kongremizden sonra yeni isimler, yeni yüzlerle yeni bir yönetim oluşturduk. İnşallah 2013-2014 sezonunda Yeni Malatyaspor; şahsınızın, belediyemizin büyük desteğiyle var olmaya devam edecektir. Zira geldiğimiz noktada sürekli çağrıda bulunmamıza rağmen bu konuda hakikaten dışarıdan birileri talip olmadı. Biz de bunu bir görev olarak kabul ettik. Delegelerimizin, genel kuruldaki üyelerimizin de teveccühüyle bu göreve tekrar seçilmiş olduk” dedi.

Yeni Malatyaspor’a desteklerinden dolayı Başkan Çakır’a teşekkür borçlu olduklarını kaydeden Mumcu, konuşmasında şunları belirtti:

“Gerek Malatya’daki futbolseverler, gerekse yönetim kurulumuz adına verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Malumunuz, Malatya kamuoyunda futbolla ilgili beklenti yüksek. Yıllardır, geçmişteki başarıları özleyen bir futbol taraftarı var. Biz yine bu özleme elimizden geldiğince sizlerin desteğiyle yardımcı olmaya çalışacağız. Bu hedefe yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte ulaşmaya çalışacağız. İşimiz zor ama özellikle sizlerin, Valimizin, şehirdeki diğer otoritelerin maddi ve manevi katkılarını yine talep ediyoruz. Bunu da bir çağrı olarak sizlerin aracılığınızla da duyurmak isteriz. 

İnşallah yine birlik ve beraberlik içerisinde en azından bir futbol heyecanı oluşturacak bir takım idealiyle ilk 5 hedefiyle yola çıktık.”

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, iyi bir kulüp oluştuğunu belirtip, Yeni Malatyaspor yönetiminin başarılı bir sezon geçireceğine inandığını söyledi.

Geçtiğimiz sezonda Malatyalı futbolseverlerin takımı yalnız bırakmadıklarını dile getiren Başkan Çakır, şöyle konuştu:

“Taraftarımız takımın yanında oldu. İyi mücadele edildi, Play Off’lara kaldık. Belki şu an 1. Ligde olacaktık, ama maalesef futbolda her türlü sonuç var. Yeni Malatyaspor’umuz aslında 1. Ligi çoktan hak etmişti. Bu sene kamuoyu mutlaka başarı bekliyor. Benim başarılı bir yönetim sergileneceğinden hiçbir şüphem yok. İnşallah sizlerin yapacağı takviyelerle birlikte bu sene daha güzel bir futbol oynayan, daha derli toplu bir takım ortaya çıkar. 

Çünkü yönetimdeki bütün arkadaşlarımız tamamen Malatyaspor’un başarısı için burada olan ve belki tamamı da bizim ricamızla gelen arkadaşlarımız. Hem Malatya’ya hem de Malatyaspor’a olan ilgilerinden dolayı buradalar.”

Başkan Çakır, Malatyalılar’ın takıma sahip çıkması gerektiğini her zaman ifade ettiklerini anlatarak, şunları belirtti:

“Malatyalı hemşerilerimiz takıma sahip çıkarak, gerekirse yönetimini üstlenmelidir. Bir kez daha bütün işadamlarımızdan önümüzdeki sezon için takıma sponsor olmalarını, en azından reklam vermelerini beklediğimizi belirtiyorum. Çünkü Yeni Malatyaspor’u hepimizin gerçekten ortak paydası olarak görüyoruz. Hepimizin gelen başarı karşısında birlikte sevindiğini, kenetlendiğini defalarca gördük. Play Off maçlarında da aynısını yaşadık. Türkiye’nin dört bir tarafındaki ve yurt dışındaki Malatyalılar’dan onlarca insan bizleri aradılar, başarı dileklerinde bulundular. Birçoğu Konya’ya kadar geldiler. Malatya’nın takımı nerde yaşarsa yaşasın her Malatyalı bu takıma sahip çıkmalı. İnşallah bu sezon geçen yıllardan çok daha birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte Malatyaspor’un yanında olacağız. Futbolda şans çok önemli. Biz belki son dakika golleriyle çok maç ve puan kaybettik. Uzatmalarda yediğimiz golle de Play Off’lara veda ettik. 

İnşallah bu sene biraz daha şansımız döner diye düşünüyorum. Tekrar yeni yönetime görevinin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah başarı sizlerle birlikte olur, bizlerle birlikte olur.”

Ziyaretin anısına Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a Yeni Malatyaspor atkısı ile flama ve forması hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız