SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatyalı Sahiplenince..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Marketlerin, kendi kategorisinde verimlilikte Türkiye 1'incisi olması değerlendiren Genel Müdür Osman Furkan, "Esenlik Malatya'da Türkiye markası olmuştur" dedi.

Türkiye'nin önde gelen ekonomi dergilerinden olan ve haftalık yayınlanan Ekonomist Dergisi'nin 47.sayısında kapak konusu olarak işlediği , "Türkiye'nin en büyük 50 perakendecisi" araştırmasında Malatya Esenlik Şirketi'ni 32'inci ve Türkiye'de gıda dalında verimlilikte 1'nci şirket olarak belirledi.

Derginin değerlendirmesiyle ilgili Şelale Lokantası'nda basın toplantısı düzenleyen Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan, "Ekonomist Dergisi'nin yaptığı araştırmada, Esenlik Şirketi marketleri, gıda sektöründe ve satış alanı büyüklüğüne oranıyla verimlilik sıralamasında 1'nci, 2004 yılı cirosuyla gıda sektöründe bulunan şirketler arasında 5'nci, Türkiye perakende sektörünün en büyük 50 şirketi içerisinde 32'nci sırada olduğunu tespit etmiştir. Bu listede, Ankara'nın doğusunda bulunan illerin en büyük şirketi olarak ortaya çıktı" dedi.

Malatya'dan kazandığını Malatya'ya aktaran Esenlik Şirketi Marketleri'nin Malatya'da Türkiye markası olduğuna dikkat çeken Furkan, "Esenlik Şirketi'ne bağlı birimlerde 930 personel çalışıyor. Malatya'nın sosyal, kültürel ve spor hayatına verdiğimiz katkı büyüktür" diyerek, Esenlik Şirketi olarak geçen yıl 58,5 milyon YTL ( 58 trilyon 500 milyar lira) ve bu yılın ilk 10 ayında da 80 milyon YTL ( 80 trilyon lira) ciroya ulaştıklarını söyledi.

Osman Furkan, zaman zaman vergi rekortmeni olduklarını da hatırlatarak, "Malatya şirketimizi sahiplendi ve şirketimiz büyüdü" diyerek, Malatya'ya yaptıkları katkıları anlattı.

Önümüzdeki günlerde et parçalama, sucuk ve tereyağı tesislerini de açacaklarını söyleyen Furkan, şirketin hedefinin marketçilik ve inşaat sektöründe daha ileriye gitmek olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız