SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Senaristin Ölümü

A- A+ PAYLAŞ

Show TV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi (45 bölüm) ve ATV'de yayınlanan Ekmek Teknesi (48 bölüm) dizilerinin senaryo grubunda çalışan, Star TV'de yayınlanan ‘Karagümrük Yanıyor’ adlı dizide senaryo danışmanlığı yapan, halen Cine 5’te yayınlanan ‘Kadınları Anlama Kılavuzu’ dizisinin senaristi, çok sayıda sinema, film, dizi film, kısa film, reklâm filmi, belgesel ve televizyon programı tasarlayan Mehmet Akif Turgut genç yaşta hayata veda etti.

Turgut, Siyami Ersek Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Turgut’un cenazesi bugün İstanbul Beylerbeyi Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen cenaze töreni sonrasında Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

42 YAŞINDAYDI..
Evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Akif Turgut, 1969'da Malatya- Yeşilyurt'ta doğdu. 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi, Elazığ, Hakkâri ve İstanbul'da hekimlik yaptı...Show TV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi (45 bölüm) ve ATV'de yayınlanan Ekmek Teknesi (48 bölüm) dizilerinin senaryo grubunda çalıştı. Star TV'de yayınlanan Karagümrük Yanıyor adlı dizi filmde ise Senaryo Danışmanı olarak görev aldı... Çok sayıda sinema, film, dizi film, kısa film, reklâm filmi, belgesel ve televizyon programı tasarladı... Birçok filme tıbbi danışmanlık yaptı.. Pastel Film'in yaptığı bütün yapımların (Hayat Apartmanı, Yarım Kalan Hayatlar, Ezo Gelin, Sinekli Bakkal, Son Efsane) bir kısmında senaryo danışmanı bir kısmında da senarist olarak bulundu...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız