SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Şimşek Atandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:47:05
Malatyalı Şimşek Atandı
A- A+ PAYLAŞ
Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne vekaleten atanan ve Malatyalı olan Vali Yardımcısı Haluk Şimşek yeni görevine başladı. 
 
Samsun İl Özel İdare Genel Sekreteri Aslan Karanfil’in Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı’na atanması ile yerine Samsun Vali Yardımcısı Haluk Şimşek "Samsun Valiliği Vali Yardımcılığı görevini yapmaktayken valimizin tensipleri ve İçişleri Bakanlığı'nın uygun görmesiyle bugün itibariyle Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne vekaleten getirildim. İnşallah burada hayırlı ve güzel hizmetler yaparız" dedi.
 
ŞİMŞEK KİMDİR?
 
21.06.1964 yılında Malatya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1987 yılında Siirt Kaymakam Adayı olarak mesleğe katıldı. Çorum Boğazkale Kaymakamlığı, Tunceli Mazgirt Kaymakamlığı, Mardin Vali Yardımcılığı, Afyon Şuhut Kaymakamlığı, Sakarya Kocaeli Kaymakamlığı, Manisa Alaşehir Kaymakamlığı, Mersin Anamur Kaymakamlığı ve son olarak da 2010 yılında Samsun Vali Yardımcılığı görevine atandı. Şu an ise Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini vekaleten yürütmektedir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız