SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Sporcu Davet Edildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:37:26
Malatyalı Sporcu Davet Edildi
A- A+ PAYLAŞ
 
Esenlik Malatya Belediyespor'un 11 yaşındaki masa tenisi sporcusu Alican Şeker, Romanya'da düzenlenen ''Eurokids Uluslararası Kampı''na davet edildi. 
     
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2011-2012 yılı faaliyet programında yer alan ve Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) tarafından 18-24 Şubat tarihleri arasında Romanya'da gerçekleştirilecek olan Eurokids Uluslararası Kampı'nda Türkiye'yi temsil edecek olan 11 yaşındaki Alican Şeker, çalışmalarını Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi Masa Tenisi Salonu'nda sürdürüyor. 
     
Esenlik Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun bu kamp için iki sporcuyu davet ettiğini, bunlardan birisinin Alican olduğunu belirterek, ''Kulübümüz sporcusu olan küçük dev sporcu Alican Şeker'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiği için kendisini kutlarım'' dedi. 
     
Şeker'in antrenörü Ömer Tekin de, Malatya'dan Eurokids Uluslararası Kampına davet edilen Alican Şeker'in, geçen yıl da Antalya'da yapılan Eurokids Uluslararası Kampına katıldığını söyledi. 
     
Sporcunun, aynı zamanda 1. Lig'de mücadele eden Esenlik Malatya Belediyespor adına müsabakalara çıktığını ifade eden Tekin, Alican'ın çalışmalarını günde 3 saatlik antrenmanla sürdürdüğünü dile getirdi. 
     
Masa tenisi sporunu severek yaptığını belirten Alican Şeker ise Antalya'da yapılan Eurokids Uluslararası Kampının büyük faydasını gördüğünü belirterek, ''Tekrar bu kampa davet edilmem beni çok mutlu etti. Romanya'da yapılacak olan kampta Türkiye'den 2 sporcu davet edildi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nden bayan sporcu ile Malatya'dan beni davet ettiler. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bizlere güvenen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 
 
FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız