SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Sporcudan Türkiye Rekoru

0
Güncellendi - 2017-08-10 20:50:29
Malatyalı Sporcudan Türkiye Rekoru
A- A+ PAYLAŞ

Fransa’da gerçekleştirilen Avrupa Açık Su Şampiyonasında milli takım sporcusu Metehan Altıntop, 7 bin 500 metreyi bir saat 25 dakikada tamamlayarak, Türkiye rekorunu kırdı.

Avrupa Açık Yüzme Şampiyonası, 26 ülkeden 460 sporcunun katılımıyla Fransa’nın Marsilya şehrinde gerçekleştirildi. Milli takımda yer alan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Metehan Altuntop, bin 500 metreyi bir saat 25 dakikada tamamlayarak, Türkiye rekorunu kırdı. Türk Milli takımı ise şampiyonada 26 ülke içerisinde ilk 10’a girmeyi başardı.

Fransa’da 4-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Açık Su Şampiyonasında, Malatya Gençlik Spor’un sporcusu Metehan Altuntop, milli formayı giyerek, Türkiye’yi temsil etti. Türk milli takımı, 26 ülkenin katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda ilk 10’a girerken, Altuntop, 7 bin 500 metrede rekora imza attı. 7 bin 500 metreyi bir saat 25 dakikada tamamlayan genç yüzücü, bu alanda Türkiye rekorunu kırmış oldu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Fransa’nın Marsilya kentinde gerçekleştirilen Avrupa Açık Su Şampiyonasında, milli takımımız ilk 10 içerisine girerken, yüzücümüz Metehan Altuntop ise 7 bin 500 metreyi bir saat 25 dakikada geçerek, Türkiye rekorunu kırdı. Türk Milli Takımımızı ve sporcumuz Metehan Altuntop’u kutluyoruz. Altuntop’un antrenörü ve ailesine de gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Altuntop’a bundan sonraki spor yaşantısında da başarılar diliyoruz” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • cengiz (6 yıl önce)
    7 bin 500 mü..bin 500 mi..anlamadım...
    0
    0
    Yanıtla