SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarlarımız Biraz Sabırlı Olsun"

0
Güncellendi - 2016-06-02 01:30:33
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor Genel Sekreteri Erdal Gündüz, yeni yönetimle ilgili yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, “Haftanın 3-4 günü bir araya geliyoruz. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yönetimimizi oluşturacağız” dedi.

Gündüz, mali kongre ve olağan genel kurulla ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Öncelikle mali kongremiz var. Mali kongremizi Haziran ayının sonunda yapmayı düşünüyoruz. Ondan sonrada olağan genel kurulumuz var. Mali kongre ve olağan genel kurulumuzla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yeni yöneticilerimiz var, onlarla görüşüyoruz. Bazı arkadaşlarımız olmayacak. Bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim herhangi bir sıkıntımız yok” ifadelerini kullandı.

“BORÇSUZ 2-3 KULÜPTEN BİR TANESİYİZ”

Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in yeni yönetimle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Gündüz, “Bu yola Adil Gevrek ile birlikte baş koyduk. Bu yolda devam edeceğiz. Gerçekten çok çok iyi yapacak birileri çıkarsa biz onlara hizmetkar oluruz. Onların dışarıda yardımcıları oluruz, elimizden ne geliyorsa yaparız. Bırakmasını da biliriz. Adil Gevrek bu erdemliliği gösterecek kabiliyettedir” diye konuştu.

Gündüz, büyük bir borçlarının olmadığını kaydederek, şunları söyledi: “Mali kongrede tahminim bir milyon 700 bin TL gibi bir borcumuz çıkar. Bu da Yeni Malatyaspor için büyük bir borç değil. Bu büyük bir başarıdır. Başkanımız sezon başında ‘biz buradan ayrıldığımızda sıfır borç ile bu kulübü teslim edeceğiz’ demişti. Tüm kulüpler içerisinde borçsuz olan 2-3 kulüpten bir tanesiyiz.”

“ÖNEMLİ OLAN YENİ MALATYASPOR’UN BAŞARISIDIR”

Başkan Gevrek’in verdiği sözleri yerine getirdiğini ifade eden Erdal Gündüz, “Önemli olan Yeni Malatyaspor’un başarısıdır. Adil Gevrek başkanımız verdiği sözleri yerine getirdi. Desteklerle berabere takımı da belirli bir yere getirdi. ‘Bu takım bu sezon lige alışacak, bir sonraki sezonda Süper Lig için mücadele edecek’ dedi. Yönetim alarak fedakarlık gösterip, çaba sarf ediyoruz. Yeni Malatyaspor için canımız feda. Bunu kimse yok sayamaz” dedi.

Gündüz, futbolcu alacaklarını ödemeye devam ettiklerini belirterek, “Futbolcu ödemelerimiz devam ediyor. Her gün bir futbolcumuzu çağırıp görüşüyoruz. Futbolcu alacaklarını yapılandırıp, ödemeleri gerçekleştiriyoruz. Her kulüpte olduğu gibi bizimde borcumuz var. Ama bazı kulüpler gibi 17 ya da 27 milyon TL değil, cüzi bir borcumuz var” ifadelerini kullandı.

“BEKLENTİNİN YÜKSEK OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

Teknik direktör noktasında henüz netleşen bir durumun olmadığını dile getiren Gündüz, basında yer alan bazı teknik direktör isimlerinin doğru olmadığını savundu.

Gündüz, yeni teknik adamı istişare yaparak belirleyeceklerini kaydederek, “Hoca konusunda bazı isimler basında yer alıyor. Basından özür dileyerek söylüyorum, lütfen sağda solda duyulan isimlerle ilgili haber yapmasınlar. Birinci ligde çalışan teknik direktörlerin kapasitesi belli, hepsi bizim listemizde yer alıyor. Bazı hocaların ismi yazılıyor ‘anlaşma yapıldı’ diye ama böyle bir şey yok. Bazı büyük hocalarla istişareler yapıyoruz. Kamuoyunun tahmin edemeyeceği insanlarla oturup, istişarede bulunuyoruz. Kafamıza göre ‘tamam şu hoca gelsin’ demiyoruz. Çünkü bizden beklenti çok yüksek” şeklinde konuştu.

“KESİNLİKLE GEÇ KALINMAYACAK”

Gündüz, kamuoyundaki ‘futbolcu konusunda geç kalınacak’ söylemlerine de cevap verdi.

Transfer konusunda çalışmalarının olduğunu kaydeden Gündüz, “Futbolcu konusu 10-15 gün içerisinde netlik kazanacak. Yeni Malatyaspor’a gönül veren herkese ve taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; kesinlikle geç kalınmayacak. Çalışmalarımız sürüyor, görüştüğümüz futbolcular var. Yurt dışında görüştüğümüz futbolcular var. Malatyalı taraftarlardan biraz sabırlı olmalarını istiyoruz. Yeni Malatyaspor’a layık isimleri getireceğiz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yenimalatyasporyönetim

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Doktorlar (7 yıl önce)
    Gec kalacaksın z gec.
    0
    0
    Yanıtla
  • çarmuzulu (7 yıl önce)
    rasgele
    0
    0
    Yanıtla