SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyalı Tek Genel Başkan..'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı hemşehrimiz Recai Kutan'ın da katılacağı Malatya Mitingi, 9 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00'de İnönü Kapalı Çarşısı ile Yeni Cami arasındaki meydanda yapılacak. Bu arada, Emniyet Müdürlüğü'nce miting dolayısıyla, Pazartesi günü 15.00- 20.00 saatleri arasında bölgeye yönelik uygulanacak trafik düzenlemeleri de belli oldu.

"MALATYALI TEK GENEL BAŞKAN..".
SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, miting ile ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Malatyta'lı tek Genel Başkan Malatya sevdalısı bürokrasi ve siyasi hayatını Malatya'ya adamış olan, Genel Başkanımız Recai Kutan bey yarin Malatya'da Saadet mitingimize katılacaktır.

Malatya denince akla kayısı, kayısı içinde su gerekmekte Malatya sulama projelerinin tamamının altında imzası olan Recai bey DSİ de çalıştığı sürede ilimize kazandırdığı derme sulama projesi, Doğanşehir sulaması, Şahnahan sulaması, Medik barajı, Yazıhan sulaması, Sürgü barajı, Akçadağ sulaması, Boztepe, Sultansuyu, Kapukaya, Gökpınar sulamalarının planlaması, enerji Bakanlığı dömeninde başlattığı çat barajı ikmal inşaatı, Çerkez yazısı sulama projesi, Bu proje 10 yıldır hala bitirilemedi.

Malatya'mız kayısı ve tarımın yanında son yılarda sanayileşmede de söz sahibi duruma gelmiştir. Sanayi akla gelince Milli Görüş Partileri gelmekte, Malatya 1. organize sanayi temeli MSP tarafından atılmış, 2. organize sanayi arsa tahsisi ve 1. organize sanayi arıtma tesisi kredisi genel başkanımızın enerji bakanlığı döneminde gerçekleşmiştir.

Hayatı Malatya'ya hizmet ile geçen muhterem Genel Başkanım Recai Kutan 9 Temmuz Pazartesi günü saat: 17 de hükümet meydanında mitingimize katılacaktır.

Tüm halkımızı bu mitinge davet ediyoruz."

TRAFİK DÜZENLEMELERİ..
Bu arada, SP Mitingi dolayısıyla, 9 Temmuz Pazartesi günü 15.00- 20.00 saatleri arasında Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan trafik düzenlemeleri de şöyle:

"1- Ofis Kavşağından itibaren trafik tamamen kapatılacak.Araçlar Milli Egemenlik Caddesi istikametine yönlendirilecek, ancak toplu taşıma araçları (Belediye Otobüsleri) Atmalı, Ferhadiye, Kışla Caddesi üzerinden Sinema Kavşağı, yönünde çalışmalarına izin verilecektir.

2- M.Buyruk Caddesi üzerinden gelen trafik akımı Akpınar Kavşağından Taştepe istikametine yönlendirilecek, toplu taşıma araçları Sinema Kavşağından Sivas Caddesini takiben Battalgazi Kavşağından çevre yoluna yönlendirilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız