SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Tıp Profesörleri Orada Buluştu

0
Güncellendi - 2017-03-11 03:58:45
Malatyalı Tıp Profesörleri Orada Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden emekliliğini isteyerek ayrılan Kardiyolog Prof.Dr. Ramazan Özdemir'in son olarak kadrosuna dahil olduğu Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ndeki Malatyalı tıp profesörleri, Hürriyet Gazetesi Yazarı Vahap Munyar'ın yazısına konu oldu.

Kendisi de Malatyalı olan Munyar, Hürriyet'teki köşesinde "Malatyalı Profesörler Bezmialem'de Buluştu" başlığıyla yazdığı yazıda, 5'i vakıf üniversitesinin hastanesinde bölüm başkanı, 1'i de Diş Hekimliği Fakültesi dekanı olmak üzere 6 Malatyalı profesörün görev yaptığını belirtti.

Yazı şöyle:

"..İSTANBUL Beyazıt’taki Doubltree by Hilton Oteli’nin patronu Mehmet Çeker’in ofisinde EYG Grup’un patronu ve Konutder’in Başkanı Ömer Faruk Çelik’le sohbet ederken odaya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Ramazan Özdemir 3 arkadaşıyla girdi.

Prof. Özdemir, arkadaşlarını tanıttı:

- Prof. Nurzat Elmalı (Bezmialem Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Bölüm Başkanı), Prof. Alpay Alkan (Bezmiâlem Radyoloji A.D. Başkanı), Prof. Alper Alkan (Bezmiâlem Diş Hekimliği Dekanı).

Ardından ekledi:

- 3 arkadaşım da benim gibi Malatyalı.

Prof. Elmalı araya girdi:

- Prof. Özdemir’i de Bezmiâlem’e transfer ettik. Kardiyoloji Bölüm Başkanımız oldu.

Bezmialem’deki diğer hemşehrilerin isimlerini de sıraladılar:

- Prof. Kazım Karaaslan (Anestezi Bölüm Başkanı), Prof. Ömer Soysal (Göğüs Cerrahisi Bölüm Başkanı), Prof. Orhan Özturan (Kulak Burun Boğaz Bölüm Başkanı)."

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- hurriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Vatansever (7 yıl önce)
    Sayın hocalarım lütfen gitme sebeplerini açıklasınlar. TÖTM bitiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (7 yıl önce)
    Başarılar diliyorum Hemşehrilerimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer akar (7 yıl önce)
    Bu ekip malatyada olacakti aslında
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu ekip zaten malatyadaydi.... ama ne hikmetse Tutamıyoruz....kalmak ve hizmet etmeyi onlarda ister ama malatya işte ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat Kutsal (7 yıl önce)
    Gurur duyuyoruz sayın bilim insanı hemşerilerimizle. Ramazan Hocayı Malatyada gerk tıp aleminde,gerek İnönü Üniversitesindeki idari görevinde gerekse Malatyaspor a olan başarılı katkıları bizi her zaman gururlandırdı. İstanbul Üniversitesinde Malatyamızı Rektörlük makamında temsil eden Mesut PARLAK hocayı ve Bütün Üniversitelerde görev yapan değerli hocalarımızı gururla anıyoruz. Sanayi ve Ticaret,spor,siyaset alanlarında hizmet yapan Malatyalıların ismini sık sık Gazeteci Hemşerimiz Sayın Vahap MUNYAR dan okuyoruz. Allah hepsinden razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    İstanbul da üniversite ve hastane çokca var. Ancak keşke Malatya da bir üniversite de çalışsalardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (7 yıl önce)
    Rabbim yollarını açık etsin aslanlarimizin .... Türkiyenin gururu ...
    0
    0
    Yanıtla