SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Üniversite Öğrencileri TBMM'de

0
Güncellendi - 2019-02-08 02:45:35
Malatyalı Üniversite Öğrencileri TBMM'de
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki üniversitelerde eğitim gören yaklaşık 100 öğrenci AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ı TBMM’de ziyaret ettiler.

Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ahmet  Bayduz, dernek üyeleri, Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi’nde eğitim gören yaklaşık 100 öğrenci ziyarete katıldı.

Ziyarette Dernek Üyelerinin AKP Grup Toplantısına katılımını sağlayan Çalık, misafirler ile tek tek ilgilenerek gençlerle sohbet etti.  Çalık, “AK Parti’nin yapmış olduğu devrim niteliğindeki yatırımları ileriye taşıyacak ve ileride daha güzellerini yapacak olan gençlerimizdir. 2023 ve 2071 hedeflerimizi ortaya koyarken, burada en büyük gücü gençlerimizden alacağız” dedi.

Gruba katılan dernek üyeleri Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdogan’ın Grup konuşmasında attıkları sloganlarla destek oldular.

Çalık, Mecliste ağırladığı Gençlik ve Eğitim Derneği Üyelerini daha sonra Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya getirerek,  Malatya’nın markası, sarı altını kayısıdan hediye ettiler.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ahmet Bayduz ve üyelerini; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AKParti Gençlik Kolları Genel Başkanı, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile de bir araya getirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • MerveKaraca (5 yıl önce)
    Tebrikler gençler. malatyamızın reklamını en iyi şekilde yapmışsınız helal olsun sizinle gurur duyuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Meral (5 yıl önce)
    Maşallah çok kalabalık tebrikler gençler
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Şenol (5 yıl önce)
    öğrenci kardeşlerimizi kutlarım.Güzel bir organizasyon olmuş.Malatya yı Türkiye gündemine taşıyan dernek yönetimine de teşekkur ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    AH KEŞKE ORAYA BEN OLAYDIM, BU VEKİLLERİN SÖZÜNDE DURMADIĞINI, HIZLI TREN SÖZÜ VERİP HALEN GETİRMEDİĞİNİ, KUZEY ÇEVRE YOLUMUZUN HALEN OLMADIĞINI, ŞEHİR İÇİ TRAFİK ÇEKİLMEZ HAL ALDIĞINI, KAYSI FİYATLARININ AYAKLAR ALTINDA OLDUĞUNU, MALATYA HALKI SİZİN İÇİN BU VEKİLLERE OY VERDİĞİNİ AMA ARTIK CANLARINA TAK ETTİĞİNİ BU SEÇİMDE %53 LERE DÜŞECEĞİNİ TEK TEK ANLATIRDIM REİSİMİZE
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (5 yıl önce)
    Hayatım boyunca hep meclisi ve hep cumhurbaskanını gormek istemiştm ama bana bu imkanı veren karsılıksız bir sekılde bızı goturen agırlayan herkese tesekkur edıyorum hayallerımı gerceklestırdınız
    0
    0
    Yanıtla
  • melike (5 yıl önce)
    Bende Ankara programına katıldım. Çok güzel ve dolu dolu geçen bir program oldu. Bizlere çok şey kattı. İyiki bu ailedenim iyiki buradayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ebru (5 yıl önce)
    Helal olsun gençler malatyanın gururusunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Okul bitince atanamayacak ve ıssız kalacaksınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğrenci değil çoğu ? Başlarındaki arkadaş bir kurumda çalışıyor ve işe gitmiyor mesela
    0
    0
    Yanıtla