SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalı Uyanmaya Başladı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:02:43
A- A+ PAYLAŞ

MHP milletvekili adayları ve il yöneticileri, Yazıhan ilçesi ve bağlı mahallelerde ziyaretlerde bulundular.

Bu faaliyetlere ilişkin bülten şöyle:

"MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, AKP iktidarında Malatya’ya hiçbir hizmetin yapılmadığını belirterek, “Malatyalılar uyandı. Malatya artık çantada keklik değildir” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayları, 7 Haziran genel seçimleri çalışmalarına hız verdiler. MHP’li Milletvekili adayları ilk olarak Yazıhan Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir’i, Yazıhan esnaf ve vatandaşlarını, daha sonra da Durucasu ve Sinanlı Köylerini ziyaret etti. Ziyaretler esnasında esnaf ve vatandaşlara konuşan MHP Malatya Milletvekili Avukat Arif Yıldız, “Malatya’da AKP’ye artık yüzde 70 oy alacak bir AKP kalmadı. Malatyalılar artık uyanmaya başladılar. Sinanlı köyünde traktör için müracaat ettiniz mi? Ettiyseniz de hiç kimseye traktör çıkmamıştır. Niye vermediler biliyor musunuz? Malatya’da traktör için 2600 kişi başvuruda bulunuyor. Malatya AKP’ye yüzde 70 oy vermiş. Bir çiftçiye bile traktör çıkmadı. Ama Diyarbakır’da 6 bin 600 kişi traktör için müracaat etmiş. Diyarbakırlılar, AKP’ye yüzde 20 oy vermişler. 6 bin 600 tane traktör çıkmış. Buraya yapılan tüm hizmetler Ahmet abinin söylediği gibi Milliyetçi Hareket döneminde yapılan hizmetlerdir. Buralara hizmet gelmemesinin nedeni AKP diyor ki, ‘hizmet yapsak da yapmasak da istediğimiz oyu alıyoruz. O zaman oy almadığımız yerlere hizmet götürelim, oralardan da oy alalım’ diyorlar.  Yani AKP’liler Malatya’yı çantada keklik görüyorlar. Onun için hiç hizmet yapmıyorlar” şeklinde konuştu. 

“GÜBRE VE YEMDEKİ VERGİLERİ KALDIRACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket iktidarında köylünün, çiftçinin rahat bir nefes alacağını belirten Yıldız, başta kayısı üreticileri olma üzere tüm çiftçilerin temel girdi maliyeti olan mazotun 1.75 kuruş olacağını hatırlattı. Gübre ve yem üzerindeki vergilerin de kaldıracaklarını belirten Yıldız, tarım sektörünün rekabet gücü yüksek bir yapıya kavuşturulacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: “Tarımda modern işletmeciliğe dönüşüm gerçekleştireceğiz. Üretici birliklerinin güçlendirileceği gibi çiftçinin güçlendirileceği ve yüksek kalitede fide-fidan üretiminin destek vereceğiz. Tarımsal destekler artırılacak. Hazine arazilerini kiralayan çiftçiler desteklerden yararlanacak. Sulama ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayacak. Çiftçilerin ucuz elektrik kullanmaları sağlanacak. Elektrik fatura bedelleri hasat döneminde tahsil edilecek.”

KİMLER KATILDI?

MHP’nin 7 Haziran genel seçim çalışmalarına MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Ziraat Mühendisi Hakan Yılmaz, Eczacı Güzün Koçak, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ile MHP Malatya İl – İlçe yöneticileri katıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız