SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Yarışmacılara Destek

A- A+ PAYLAŞ

TRT 1’de yayınlanan Sen Türkülerini Söyle programında yarışan Malatyalı Elif Avcı ve Kürşat Zengin’e hemşeri desteği…

Doğu Akdeniz Turizm Fuarı için İstanbul’a giden Malatya heyetinden İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç ile beraberindekiler, yarışma öncesi TRT İstanbul Stüdyolarını ziyaret ettiler. Jüri üyelerine kayısı güzellik seti ve konuklara kayısı ikram edildi.

Ali Cengiz, söz konusu yarışmada Malatyalı yarışmacılar Elif Avcı ve Kürşat Zengin’le gösterdikleri performans nedeniyle gurur duyduklarını belirterek “Kendileri bu programda sanatlarını çok başarılı bir şekilde icra etmekle kalmıyor Malatya’nın tanıtımını en güzel şekilde yapıyorlar. Bizler stüdyoya kadar gelerek destek vermek istedik. Dünyanın her tarafında bulunan ve kalbi Malatya sevgisiyle atan her Malatyalının Elif ve Kürşat kardeşimize SMS atarak destek vermesini istiyoruz. Onların başarılı olması demek, Malatya adının daha çok gündemde kalması ve gurur kaynağımız olması demektir” dedi.

Bu arada yarışmanın jüri üyelerinden sanatçı Zerrin Özer “Ben de aslen Malatyalıyım, Arguvan ilçesindenim. Kayısının insan sağlığına birçok yararının yanı sıra ses tellerine de faydası olduğunu düşünüyorum. Öyle olmalı ki Malatya’dan yetişmiş birçok Türk Halk Müziği sanatçısı var” dedi.

Sanatçı Nuri Sesigüzel ise “2 damadım Malatyalı. Dolayısıyla çok sevdiğim torunlarımın babaları Malatyalı. Bu nedenle Malatya’ya büyük sevgim var” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız