SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyalılar Adına Aldım'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, "Yılın Belediye Başkanı" seçen derginin Ankara'da düzenlediği ödül törenine katıldığı ve plaketini Bingöl Milletvekilinden aldığı bildirildi.

Ödül törenine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ''Yılın En Başarılı Devlet Adamı'' ödülüne layık görüldüğü ve aralarında Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın da bulunduğu siyaset, bürokrasi ve medya alanındaki başarılı isimler ödüllendirildi.

Ödül törenine, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in yanı sıra, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ve birçok milletvekili katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen, proje ve çalışmaların değerlendirildiği “Yılın Yerel Yöneticileri” yarışmasında, İmar Düzenleme ve Kentsel Dönüşüm Kategorisinde “Malatya Kentsel Dönüşüm Projesi” ile yılın yerel yöneticisi seçilen Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Başarılı çalışmalarından dolayı bir ödül’de Meclis Haber Dergisinden geldi.

Türkiye genelinde siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik yayın yapan Meclis Haber Dergisi tarafından ‘Yılın Belediye Başkanı’ seçilen Belediye Başkanı H. Cemal Akın Ankara’da düzenlenen törende ödülünü aldı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı H. Cemal Akın, belediye, merkezi yönetim, yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör arasında dayanışma ve uzlaşmayı gözetmesi, yerel düzeyde mahalleden başlayan bir katılım ortaklığını gerçekleştirmesi, şeffaf ve açık yönetimi, belediyecilikte gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı “Yılın Belediye Başkanı” seçildiği belirtildi.

Açıklamada, Ankara’da düzenlenen ödül töreni’nde Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın, Yılın Belediye Başkanı ödülünü AK Parti Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun’dan aldığı bildirildi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Çalışmalarımızın ödüle layık görülmesi bizlerin çalışma azmini ve şevkini artırıyor. Bizi bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum. Bu ödülü Malatyalılar ve Belediye çalışanları adına aldım” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız