SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılar Ankara'da Buluştu

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:43:18
Malatyalılar Ankara'da Buluştu
A- A+ PAYLAŞ
Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki tanışma toplantısında Malatyalılar biraraya geldi. 
 
Ankara Malatyalılar Derneği tarafından organize edilen yemekte bir araya gelen Malatyalılar , 20-23 Nisan günleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılacak olan Malatya Tanıtım Günleri programı hakkında fikir alışverişinde bulundular. 
 
Ankara Malatyalılar Dernek Başkanı Yakup Demir “Önemli olan bir arada olmaktır. İyi ve kötü günde bir araya gelerek sevinci ve mutluluğu beraber yaşamak ve yaşatmak hemşericilik adına en önemli paylaşımdır. Buna benzer bölgesel ve mesleki grup tanışma toplantılarına Ankara çapında devam edilecektir. Bu paylaşımların daha nezih ortamda gerçekleşmesi için Derneğe yeni bir mülk alındı ve dekorasyonunu tamamlayıp taşınıldı.Malatya’lıların elele vermesiyle tüm zorlukları aşacağız. " dedi. 
 
 Toplantıda bulunan katılımcılardan, derneğe üye olmak isteyenlerin yanı sıra toplantıda bulunan Malatya’lıların isteği üzerine, Mart ayında aynı grupla Maltepe’deki Dernek Merkezi’nde bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.
 
Ankara Malatyalılar Dernek Başkanı Yakup Demir’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğe yönetim kurulu üyelerinin yanısıra Malatya Eski Valisi Mustafa Yıldırım, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, Gölbaşı Asliye Hukuk Hakimi Salman Tan, Eski Müsteşar Yrd. Rıfat Özer, Gölbaşı İş Bankası Müdürü Onur Ekinci, Sincan Tapu Müdür Yrd. Mehmet Şentürk, Doktor Cüneyt Aksu, işadamı-sanayici Hüseyin Şener ve işadamı-ressam Sadık Kınıkoğlu başta olmak üzere birçok mühendis, işadamı ve memur katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız