SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılar Ankara'da Buluştu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı’nda (MEV) başkan değişikliği nedeniyle Ankara’da düzenlenen gecede; Ankara, İstanbul, Antalya ve Adana ile başkent çevresindeki illerden Malatyalılar bir araya geldi.

Malatya Gelişim Platformu (MAGEP) tarafından RV Restoran’da düzenlenen gece, uzun yıllar biribiri ile görüşme olanağı bulamamış çocuklak ya da gençlik arkadaşı birçok kişinin buluşmasına ev sahipliği yaparken, duygulu bir atmosfer oluştu.

Malatya türküleri ve oyunları ile sonlanan gecede konuşan Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, vakıf için hizmet verenleri “ölümsüzleşen insanlar arasına katıldılar” diye kutladı.

Malatya’dan Vali Daşöz’ün yanı sıra İnönü Üniversitesi Rektörü Cemil Çelik, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Poyrazoğlu, E.Tuğamiral Abdullah Akgül, eski bakanlardan Güldal Akşit, MEV eski başkanı Şaban Taçyıldız, Malatyaspor eski başkanlarından Mahmut Suat Uzun, Antalya Malatyalılar Derneği Başkanı Sadık Özen, Adana Malatyalılar Derneği Genel Sekreteri Halil Tüm, ODTܒlü Malatyalılar Derneği Başkanı Ali Çelik, çeşitli bakanlıklarda yüksek bürokrat olarak görev yapanlar ve önde gelen iş adamlarının katıldığı gecede önce MEV yeni Başkanı Mesut Parlak ile önceki başkan Şaban Taçyıldız’ın özgeçmişleri okundu, MEV ve MAGEP’in kurumsal yapısı anlatıldı.

Vakıf üyelerinin şimdiye kadar Malatya’da 3 anaokolu, 27 ilkokul, 11 lise, 2 öğrenci yurdu, 13 sağlık kurumu, 11 payır kurumu yaptırarak hizmete sunduğu belirtilerek, şu anda 5 milyon TL’lik özkaynağı bulunduğu açıklandı.

MAGEP’in de Malatya sevgisi ve gönül birliğinin Malatya’nın sosyal gelişimine katkı sağlayacak bir düşünce ve etkileşim ortamına dönüştürülmesini amaç edindiği bildirildi.

Necdet Bolcal, Şanal Tosun, Ertaç Önal ve vakıf ile platform temsilcilerinin karışladığı konuklara, Malatya’dan özel olarak getirtilen tandır ekmeği, yerli peynir ve kağıt kebabı ikram edildi.

KİMLER KATILDI?
Abdullah Akgün, Abdülkadir Demirel, Abuzer Duran, Akif Üstündağ, Akif Çomoğlu, Ali Çelik, Atilla Şahin, Ekrem Dernek, Engin Kumrular, Erhan Özcan, Ertaç Önal, Erol Demirseren, Fuat Kutsal , Halil Tüm, Haluk Akşit, Hasan Tanrıver, Hüseyin Poyrazoğlu, Mehmet Güllü, Mehmet Kirişçioğlu, Mehmet Yalçın, Murat Şahin, Mustafa Yıldırım, Mustafa Toy, Mustafa Kemal Akgül, Mustafa Kemal Yalınkılıç, Necdet Bolcal, Nurettin Konaklı, Orhan Apaydın, Ömer Önen, Özcan Yüksel, Ramazan Kadak, Sıdıka Kuşanal, Talat Zengin, Şanal Tosun, Şinasi Kazancıoğlu, Yaşar Öncan, Sami Özfırat,Güldal Akşit, Necdet Narin, Ekrem Nalcı ve Vedat Tufan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız