SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılar Bir Araya Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:43:48
Malatyalılar Bir Araya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Sinop'ta yaşayan Malatyalılar düzenledikleri gecede bir araya geldi.

Sinop Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Orhan Güllü'nün Ankara'ya atanması nedeniyle Polisevi'nde gerçekleştirilen veda gecesinde renkli anlar yaşandı. Memleketlerine dair anıları paylaştığı ve Malatya'ya özgü tepsi kebabının ikramı edildiği gecede, uzun süre sohbet etme ve kaynaşma imkanı bulan Malatyalılar, hoşça vakit geçirdi. 

Geceyi organize eden Olay Yeri İnceleme Şubesi'nde görevli Polis Memuru Mithat Yıldız, Ankara'ya atanan Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Orhan Güllü ve eşine plaket takdim etti. Malatya'nın gelin ve damatlarının da renk kattığı geceye yaklaşık 75 kişi katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız