SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılar Birarada

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:40:30
Malatyalılar Birarada
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da görev yapan Malatyalı bazı kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri Malatya Gönül Birliği Derneği'nin düzenlediği yemekli toplantıda bir araya geldiler.

BOL BOL SOHBET EDİP HASRET GİDERDİLER

İstanbul’daki Malatyalıları Maltepede akşam yemeğinde bir araya getiren Malatya Gönül Birliği Derneği Başkanı Ali Seydi Turan, “Malatya Gönül Birliği Derneği olarak birincisini düzenlediğimiz bu tür toplantıları bundan sonra sık sık yapacağız”dedi.  Malatyalı meşhur Dönerci Ali Usta'da bir araya gelen Malatyalılar akşam yemeğinden sonra saatlerce sohbet edip hasret giderme fırsatı buldular.  

KONUŞMACILAR BİRLİK VE  BERABERLİK MESAJI VERDİ

Malatya Gönül Birliği Derneği Başkanı Ali Seydi Turan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu akşam yemeğinde; İstanbul Vali Yardımcıları Ali Kazgan, Ahmet Deniz, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Emniyet Başmüfettişi Hasan Adak, Emniyet Müdürü Bayram Özbek, Malatya Sivil Toplum Örgütleri (MASTÖB) Genel Başkanı Bekir Alyüz,  Malatya İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Kamil Barkır, İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ümit Özerol, İstanbul Valiliği Yazı İşleri Müdürü Nafi İlçin, İstanbul Valiliği Bilgi İşlem Müdürü Ramazan Tozal, Maltepe Belediye Başkan yardımcısı Nimet Karabulut, Malatya Eğitim Vakfı (MEV)eski Başkanı Şaban Taçyıldız, Eminönü eski Belediye Başkanı Av. Nevzat Er, Eski Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Kolukısa, eski Ticaret Mahkemesi Başkanı Metin Marmara, MASTÖB Esenler şube Başkanı Fevzi Kılınç, Anadolu Yakası Malatyalılar Dernek Başkanı Fuat Çatal, Hekimhan Çevre Köyleri Dernek Başkanı Mehmet Çelik, Malatya Gönül Birliği Derneği eski Başkanı Ramzan Bulum, MASTÖB Genel Başkan yardımcısı Nazife Özdemir, Sinema sanatçısı ve Yönetmen Gani Rüzgar Şavata’nın yanı sıra birçok Malatyalı iş adamı bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

ALİSEYDİ TURAN’A TEŞEKKÜR

Programın sonunda İşlerinin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır birbirlerini göremeyen bazı hemşeriler Malatya Gönül Birliği Derneği Başkanı Ali Seydi Turan’a bu nazik davranışından dolayı teşekkür ederek güç birliği mesajı verdiler.

HABER-FOTO: Ferhat Canbey / İstanbul

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız