SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılar Derneği'ni Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vefat eden AKP Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu ve daha sonra Malatyalılar Derneği'ni de ziyaret etti.

Merhum Mustafa Kuş'un yakınları tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu'na ziyarette mırra ikram edildi. Okunan duaların ardından Kılıçdaroğlu, yaya olarak Balıklıgöl'e geçti. Kılıçdaroğlu, Balıklıgöl Dergah Camisinde bulunan Hz. İbrahim'in doğduğu mağarayı ziyaret etti. CHP lideri burada su içti, dua etti. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, ardından balıklara yem attı. Dergah'ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, esnafla tokalaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Malatyalılar Derneğine geçti. 'Başbakan Kemal' tezahüratlarıyla karşılanan Kılıçdaroğlu, CHP'ye katılanlara rozet taktı. Kılıçdaroğlu, Dernek Başkanı Ahmet Doğan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, Doğan'ın “CHP'yi iktidara taşımanızı bekliyoruz” sözü üzerine, “Bundan endişeniz olmasın. 24 saat çalışacağız. Ancak bu tek başına bir kişinin yapacağı bir şey değil. Hep birlikte halkın iktidarını kuracağız” dedi.

Kılıçdaroğlu, Malatyalılar Derneği ile CHP İl Başkanlığında partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı. Kılıçdaroğlu, Malatyalılar Derneğine girişi sırasında, doğuştan gözlerinin rahatsız olduğunu belirten ve kendisinden yardım isteyen Hayriye Kürün ile bir süre sohbet etti. Kürün'ün adresini ve telefon numarasını alan Kılıçdaroğlu, yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra bir düğüne katılmak üzere Dedeman Oteli'ne geçti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız