SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılar Futbol Turnuvası Başlıyor..

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Malatyaspor Taraftarlar Derneği’nin öncülüğünde düzenlenen Malatyalılar Birinci Halı Saha Futbol Turnuvası 15 Mayıs Pazar günü saat 12.30’daki açılış töreninin ardından oynanacak maçlarla başlayacak. Zeytinburnu Çırpıcı Belediye Tesisleri’nde oynanacak. Turnuvaya katılacak takımlar ile ilk haftanın programı belirlendi.

Turnuvaya şu ekipler katılacak:

İstanbul Malatyaspor Derneği, Karadağ Tekstil, Big Sie Tekstil, Alfa-Met Isı Cihazları, Murat Kumaşçılık, The Golden Horn Otel, İnci Fermuar, Tüm-Med AŞ, Mil-May Tekstil, Astim Tekstil, Örnek Pütürgeliler Derneği, Pütürge Gençlik Spor, Sinan Köyü Derneği, Hiper Kağıtçılık, Topkapı Ardiyecilik, Ilıcaklar Kağıtçılık.

İlk haftanın programı şöyle:

2 Numaralı Saha

13.00 İstanbul Malatyaspor Derneği-Mil May Tekstil

14.00 Topkapı Ardiyecilik-Ilıcak Kağıtçılık

15.00 Astim Tekstil-Big Sie Tekstil

16.00 Sinan Köyü Derneği-Hiper Kağıtçılık

3 Numaralı Saha

13.00 Golden Horn Hotel-İnci Fermuar

14.00 Murat Kumaşçılık-Tüm Med

15.00 Pütürge Gençlik Spor-Karadağ Tekstil

16.00 Alfa Med-Örnek Pütürgeliler Derneği

Maçlar boyunca Özel Güngören Hastanesi’nden bir sağlık ekibi hazır bulunacak. Şampiyon takıma Malatyaspor yönetimince kupa ve çeşitli ödüller verilecek. İkinci ve üçüncü olan takımlar da ödüllendirilecek.

Dernek Başkanı İhsan Ulak (fotoğraftaki) turnuvanın, İstanbul’daki Malatyalı vakıflar, dernekler ve şirketleri bir araya getirip kaynaşma sağlamayı planladığını söyledi. Ulak, tüm ekiplere başarı diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız