SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalılar İstifade Edecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:28:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi tarafından, Gölbaşı ilçesinde edinilen 3 bin metrekarelik arsada yaptırılması planlanan Malatya Evi Sosyal Tesisi projesinde inşaat aşamasına gelindiği bildirildi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki arsada, Ankara'da bulunan Malatya derneklerinin başkanlarının yanı sıra Malatyalı bürokratların da katılımıyla inceleme yapan MASTÖB Şube Başkanı Kamil Göksu, yaptığı açıklamada, "MASTÖB adına olan bu arsanın Malatya Evi Sosyal Tesisi kurulması için tüm proje çalışmaları tamamlanmış ve kazma vurulma aşamasına getirilmiştir. Bu projenin içinde  109 yataklı öğrenci yurdu, misafirhane, kongre-konferans salonları, kafeterya ve düğün salonları bulunmaktadır.Bu arsanın, MASTÖB yönetim kurulunun büyük çabaları sonunda tapusu alınmıştır. Şimdi tüm Malatyalıların istifade edeceği bu projenin hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Tabi bu girişim bir tek benim gayretimle olacak değildir. Kimliğinde Malatya yazan herkes bu tesisten istifade edecektir. O yüzden her bir Malatyalı'ya da görev düşmektedir.

Özellikle Ankara'daki derneklerimize çağrıda bulunuyorum. Temsil ettikleri hemşehrilerimize ait olan bu arsaya sahip çıkmaları ve kamuoyu desteğinin oluşmasına katkı sunmalarını önemle rica ediyorum. Her platformda gündemlerine alarak, çözüm üretilmesi noktasında kendilerinin de önderlik yapmalarını istiyorum. Çünkü bu arsa Ahmet'e Mehmet'e ait bir arsa olmayıp tüm Malatyalılara ait arsadır. Herkes hak sahibidir ve o bilinçle hareket ederek, çalışmalarımıza bir nebzede olsa katkı sunmaları tek dileğimdir.

Eğer bu proje hayata geçirildiğinde, gelecek nesillerimizin istifade edebilecekleri bir konuma geldiğinde, ben de üzerime düşen görevi yaptım diyebilmeleri çok önemlidir.

Genel Merkezimizin de bundan sonraki gündemlerinde önemli bir yer teşkil edeceğine inandığım bu projenin hayata geçirildiği zaman tüm Malatyalılar kazanacaktır."dedi.

HABER: Ertaç ÖNAL- Ankara

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız