SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılar Köyceğiz'de Buluştu

A- A+ PAYLAŞ

Muğla Malatyalılar Derneği üyeleri Köyceğiz’de düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Etkinliğe Köyceğiz Kaymakamı Halil Çomaktekin, Datça Kaymakamı Mustafa Kaya, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, Datça Belediye Başkanı Şener Topcan ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte konuşan Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, “Muğla ili ve ilçelerinde bulunan Malatyalıları bir araya getirip, tanıştırmak ve kaynaştırmak için böyle bir karar vererek gece düzenledik. Amacımız, Malatyalıların Muğla il ve ilçelerinde ekonomiye katkıları olduğu gibi, Malatya Kültürünün tanıtılmasını istedik. Gecemizden önce, Köyceğiz ve Dalyan Beldesi’nde tekne turları düzenleyerek denize girdik” dedi.

Malatyalılar için düzenlenen etkinliğin önemine işaret eden Ateş; “Bizlere destek olan Muğla Valiliği, Köyceğiz Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlarına teşekkür ediyorum. Malatya Valiliği’nin gelecek sezon daha fazla destek vereceğini, hatta halk konserleri düzenleneceği sözü verildi. Muğla’da yaşamlarını sürdüren Malatyalıların derneğe daha fazla destek olmaları bekliyoruz” diye konuştu.

Malatyalılar Gecesi etkinlikleri çerçevesinde Köyceğiz Atatürk Kordonu’nda Malatya’dan gelen folklor Ekibi gösterisi beğeni ile izlenirken, akşam Atlıhan’da folklor gösterisi, Malatya yöresinin türküleri eşliğinde yemek ve törenler yapıldı. Geceye Malatya’nın görsel ve yazılı basını da büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğin sonunda Köyceğiz Kaymakamı Halil Çomaktekin, Datça Kaymakamı Mustafa Kaya, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay ve Datça Belediye Başkanı Şener Topcan’a desteklerinden dolayı birer plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız