SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılar ''Malatyaspor'a Destek Gecesi'nde'' Buluştu...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü tarafından organize edilen Malatyaspor Gecesi, Polat Rennaissance Otel'de gerçekleştirildi.

Geceye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ'ın yanı sıra Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi de katıldı.

Gece, Malatyaspor'u anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı. Gecede konuşma yapan Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, "Tüm insanlarımız spor kulübümüze destek olmaya çağırıyorum. Hedefimiz süper lig. Bu amacımıza ne olursa olsun ulaşacağız. Geçen yıl kötü bir talihsizlik yaşadık ve ligden düştük" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise, "Malatyalıları birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Takımımızın tekrar 1. lige çıkması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu arada Malatyalı iş adamlarımı da Malatya'ya yatırım yapmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, yaptığı konuşmada Malatyaspor'a desteklerinin süreceğini açıklayarak, "Malatya ve Malatyaspor için dev bir yolculuk başlıyor. Malatyaspor'un süper lige tekrar yükseleceğine inanıyorum" dedi.

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, kulübün eski ve yeni yöneticilerini sahneye davet ederek, teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte gövde gösterisi yaptı.

Gecede kulübün eski başkanı Hikmet Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyelerine birer plaket verildi. Plaket töreninin ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Nihat Doğan, halay çekerek söylediği şarkılarla davetlileri coşturdu.

Konserinde Malatya türkülerine ağırlık veren sanatçı, Malatyaspor için açık artırma ile forma ve futbol topu sattı. Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ile birlikte futbolcuların imzaladığı forma ve topların satılması için çaba sarfeden ikili, gece boyunca 200 bin YTL topladı.

Malatyaspor'un 44 numaralı imzalı forması 35 bin YTL'ye işadamı Mustafa Başdemir'e satılırken, futbolcuların imzasını taşıyan top ise yine 35 bin YTL'ye Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er'e satıldı. İstanbulspor Başkanı Saffet Sancaklı ise Malatyaspor'a 2 bin YTL destek vereceğini söyledi.

Malatyaspor Kulübü'nün düzenlediği gece, Nihat Doğan'ın ardından sahneye çıkan Ceylan'ın mini konseriyle son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız