SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalılar Tokat Vuracak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:02
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Malatya'nın geleceği açısından 30 Mart yerel seçimlerinin büyük bir önem taşıdığını kaydederek, "Uzaktan kumanda ile siyaset yapmak isteyenlere, Malatyalı kardeşlerim bir tokat vuracak" dedi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı, Arguvan İlçesini ziyaret etti. Arguvan İlçesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için tarihi bir fırsat olduğunu dile getirerek, Malatyalıların önlerine gelen tarihi fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

"SİZ NE İŞE YARARSINIZ?

Erkal, Malatya'nın büyümesine rağmen istediği gelişmeyi sağlayamadığını ifade ederek, "Malatya’nın 100 yıllık geleceğini belirleyeceksiniz. Çünkü bütün alan yeni baştan planlanacak. İlçeleri birbirlerine bağlayacakları çevre yolları şimdiden planlanması gereken metro sistemleri, hızlı raylı sistemler, kuşak yolları ile bunlar ilk baştan doğru yapılırsa yani düğme doğru iliklenirse bundan sonra Malatya’nın 100 yıllık geleceği aynı ciddiyetle ve aynı potansiyelle gidecektir. Malatya önemli bir noktaya parmak basıyor ve önemli bir hedefe doğru yürüyor. Benim belediye başkanlığımın üzerinden 15 yıl geçti. 1989 yılında 2015 yılını planladık şimdi ise 2040 hedefini ortaya koyuyoruz. Malatya’nın ilkeli, vizyonlu ve planlı bir şekilde yürümesi için hedef 2040 diyoruz. 25 yıllık bir periyotta bütün altyapısının planlanması için 2040 hedefini koyuyoruz. Benden sonraki Belediye Başkanlarına soruyorum 1 metre yol açabildiniz mi? Bir tane yeni imar planı açabildiniz mi? Malatya merkezde bir tane otopark yapabildiniz mi? Hayır. Merkez’de trafik felç mi? Evet. Peki siz ne işe yararsınız" şeklinde konuştu.

"MALATYALILAR SANDIKTA DERSLERİNİ VERECEK"

30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için tarihi bir dönemeç olduğunu ifade eden Erkal, görevin ehil ve liyakat sahibi insanlara verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Erkal, belediye ve yerel hizmetlerin ciddiyet isteyen bir iş olduğunu kaydederek, "Bütün hizmetlerin odak noktasında özellikle belediye ve yerel hizmetlerin odak noktasında hizmet etmek vardır. Hizmet edemeyenin Belediye Başkan olma hakkı yoktur. Bu işi bilmiyorsanız bir başkasının gölgesine sığınarak, Ankara’dan selam getirerek siyaset yapmayın, Malatya’ya saygısızlık etmeyin. "Ahmet’ten, Mehmet’ten selam getirdim, Ahmet’in hatırı için bana oy ver." Sen gölge adam mısın? Senin hizmet iraden yok mu? Çık, Malatya’yı nasıl yöneteceğini anlat. Malatyalı kardeşlerimize, Arguvanlı kardeşlerimize bunu söyle. İradesini başkasına teslim edenlere, uzaktan kumanda yöntemi ile siyaset yapmak isteyenlere Malatyalı kardeşlerim bir tokat vuracak" diye konuştu.

Erkal, konuşmasının ardından SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile beraber Arguvan ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız