SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılara Gitmeyen Malatya Milletvekili!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Almanya- Köln'de Elazığlılar Derneği'ni ziyaret ederken, gitmediği Köln Malatyalılar Derneği Başkanı Hidayet Yiğit'ten tepki gördü.

ELAZIĞ DERNEĞİ'Nİ ZİYARET..
Milletvekili Şahin'in Elazığ Derneği'ne yaptığı ziyaret, Hürriyet'in Avrupa baskısında haber oldu.

26 Ocak günü yayınlanan baberde, "Almanya’nın Köln kentine gelen AKP Malatya Milletvekili Mehmet ŞAHİN, Avrupa Elazığlılar Derneğini ziyaret etti. Derneğin çalışmaları hakkında Elazığlılar Derneği Genel Sekreteri Cihan URAL’ dan bilgi alan AKP Milletvekili Mehmet ŞAHİN, derneğin sosyal ve kültürel alanda yaptığı faaliyetlerin yanında işadamlarını da ekonomik platformda buluşturmasını anlamlı bulduğunu söyledi.Köln’deki Türklerin sorunlarını da dinleyen Şahin,özellikle ikinci el otomobil ithali için yeni düzenlemeler yapılması konusundaki talepleri Türkiye ‘de ilgili makamlara ileteceği sözünü verdi." denildi.

MALATYALILAR DERNEĞİ'NE GİTMEYİNCE..
Bu arada Köln Malatyalılar Derneği Başkanı Hidayet Yiğit, Malatyalılar Derneği'ni ziyaret etmeyen milletvekili Şahin'e tepki gösterdi.

Bu milletvekilinin Malatya'daki başhekim atamalarına Avrupa'daki Malatyalı derneklerinin tepkisi nedeniyle tavır koyduğunu değerlendiren Yiğit, yaptığı açıklamada "AKP’nin seçkin Malatya Milletvekilleri icraatlarına ara vermeden devam ediyorlar. Bilindiği gibi bürokrat atamalarında baş rol oynayan milletvekillerimizden Mehmet Şahin bazı çalışmalar yapmak için geldiği Almanya’da Elazığlılar Derneğini ziyaret etmeyi ihmal etmemiş.

Köln’de 4 yıldır faaliyet gösteren ve bütün Malatyalı bürokratların yakından tanıdığı Köln Malatyalılar Derneği’ni ziyaret etme cesaretini bile gösteremeyen Sayın ŞAHİN’i tebrik ediyoruz.

Herhalde son başhekim atamalarında Avrupa'da ki Malatyalılar Derneklerimizin büyük tepkisinden olsa gerek.
Bizler Avrupa da ki Malatyalılar Dernekleri olarak, şu anki AKP Milletvekillerimizden herhangi bir beklentimiz olmadı, bundan sonra da olmayacaktır. Varsın Elazığlı hemşehrilerimizin olsun…

Partiler üstü çalışmalarıyla tüm Malatyalıların gönlünde ayrı bir yeri olan Sayın Mevlüt ASLANOĞLU’ na Malatyamız’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı bu vesile ile şükranlarımızı sunuyoruz.

2 Şubat’ta Hamburg Malatyalılar Derneğimizin düzenlemiş olduğu gecede buluşmak üzere selam ve saygılar" dedi.

FOTOĞRAF: Malatya Milletvekilinin Elazığlılar Derneği'ne yaptığı ziyaret, Hürriyet Gazetesi Avrupa baskısında üsteki fotoğrafla haber konusu oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız