SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalılara Minnettarım"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Emniyet Müdürü olarak 5.5 yıldır görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ali Osman Kahya'ya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafınadan veda yemeği verildi. Dede Korkut Lokantası'nda verilen veda yemeğine Malatya Valisi Ulvi Saran ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın , Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Adalet Komisyon Başkanı Orhan Erdim, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yıldırım Kılıçkıran, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Polis Okulu Müdürü İbrahim Azcan, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Baro Başkanı Av. Eyüp Kutlubay, İl Genel Meclis Başkanı M.Naci Şavata, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKB Başkanı Ali Evren, MÜSİAD Başkanı Namık Şahin, MAKİAD Başkanı M.Fatin Nalçacı, MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, ile Emniyet Müdür Yardımcıları katıldı. 
 
"BÜYÜK HİZMETLERİ OLDU"
Belediye Başkanı Ahmet Çakır veda yemeğinde yaptığı konuşmada, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın 5.5 yıllık görev süresi içerisinde Malatya’ya büyük hizmetler yaptığını söyleyerek teşekkür etti. Çakır, konuşmasının devamında; “Emniyet Müdürümüzün, Malatya’mızın daha huzurlu, daha yaşanılabilir bir şehir olmasında büyük hizmetleri oldu. Kendisini yapmış olduğu hizmetler ve göstermiş olduğu üstün başarından dolayı tebrik ediyorum. Tüm emniyet teşkilatına ve kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
 
"MALATYALILARA MİNNETTARIM"
 
Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise yaptığı konuşmada,  “Malatya bizim için çok önemli bir yerdi. Malatya’nın Türkiye’de farklı bir yeri var. İki tane Cumhurbaşkanı, bir tane başbakan çıkarmış bir il olarak görüyoruz. Bu bakımdan bizim için iyi bir tecrübe oldu. Buraya gelirken kendimize şunu şiar edinmiştik; vatandaşla devleti barıştırmak, devletin çatık kaşlı zat olmadığını göstermek için, halkla bütünleşmek, kenetlenmek için bir takım projelerimiz vardı. Bunların hepsini hayata geçirdik bu projelerimizin hayata geçmesinde başta sayın valimizin, belediye başkanımızın, sivil toplum örgütlerinin büyük destekleri oldu. Ben kendilerine tekrar tekrar şükranlarımı arz ediyorum. 
 
Ben Malatyalılara minnettarım, her zaman her yerde desteklerini gördüm. İrtibatlarımız devam edecek. Hepinizi Bursa’ya davet ediyorum, orada bir kapının olduğunu, bir kardeşinizin olduğunu unutmamanız dileğiyle saygılar sunuyorum” dedi. 
 
"BAŞARISI İLE KENDİNİ KANITLARI"
 
Veda yemeğinde son olarak konuşan Vali Ulvi Saran ise  “Emniyet hizmetlerini milletin temel ihtiyaçları olarak değil, aynı zamanda memleketimizin asayişini ve güvenliğini temin etme vesilesi olarak mümkün kılan değerli müdürümüzün vedası münasebetiyle bir araya geldik. 
 
5,5 yıllık görev süresi zarfında kendisi gerçekten sadece suçluları ve suçu önlemek için değil aynı zamanda suçlar doğmadan önce emniyet ve huzurun temini açısından güvenliğin esas olması gereken boyutuyla ifasını sağlayan başarılı bir emniyet müdürü olarak görev yaptı. Buradan hem teşkilat üzerindeki tavrıyla hem de vatandaşımıza olan yaklaşımıyla ve ilin asayiş ve güvenini temin etmedeki başarısıyla kendini kanıtladı. Bundan sonraki hizmetlerinde kendisine üstün başarılar temennisiyle uğurlar olsun diyorum” dedi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Bursa’ya tayin edilen İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’ya kayısı kristali hediye etti. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız