SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılardan Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:46:27
Malatyalılardan Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Kaymakam Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Keleş, Başkan Yardımcısı Esat Deniz, Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Doğanay ve Denetleme Kurulu Üyesi Nevzat Deniz, Çerkezköy Kaymakamlığı görevine Ağustos ayında başlayan Metin Kubilay’ı ziyaret ederek, “İlçemize hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar dileriz” dediler.

Malatya iline ait yöresel ikramlarda da bulunan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Keleş, “Bundan yaklaşık 2 ay önce gençler olarak yönetime talip olduk ve büyüklerimiz önümüzü açtılar. Genç ve iyi bir ekip kurarak, hemşerilerimizin iyi gününde, kötü gününde, kederde, sevinçte yanlarında olmayı gayret gösteriyoruz” dedi.

Çerkezköy’de ikamet eden, yaşayan tüm Malatyalılara kapılarının açık olduğunu ve ellerindeki imkanlar ölçüsünde hemşerilerine katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Dernek Başkanı Mehmet Keleş, “Bundan sonra zaman zaman etkinlikler yapacağız. Bu etkinliklerde sizleri de aramızda görmek” istiyoruz” diyerek, Kaymakam Metin Kubilay’ı Dernek Lokali’ne davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise hemşeri derneklerinin önemine vurgu yaparak, “Bu tür Dernekler gurbette yaşayan aynı toprağın insanlarının bir araya gelmesi, kaynaşması, gelecek nesillere kültürlerinin aktarılması açısından önemli görevler üstleniyor. Elimden geldiği ve programımın müsait olduğu sürece derneklerin etkinliklerinde yer almaya gayret edeceğim” ifadesini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız