SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalıları Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:06:21
Malatyalıları Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

CHP Ankara Büyükşehir Başkan Adayı Mansur Yavaş’tan sonra MHP Ankara Büyükşehir Başkan Adayı Mevlüt Karakaya da Ankara Malatyalılar Derneğini ziyaret etti. 

MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Hamit Ayanoğlu, Kadir Şeker Eski Sağlık Bakanlarından Osman Durmuş, Müsteşar Yavuz Koca, Malatya MHP eski adaylarından Saime Palancıoğlu ve partiler ile birlikte Ankara Malatyalılar Derneğini ziyaret eden Prof. Karakaya yönetim anlayışlarının en büyük projeleri olduğunu söyledi.

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, Malatyalı Dernek Başkanları ve üyelerin bulunduğu ziyarette yaptığı konuşmada konuklara hoş geldiniz dedikten sonra gezi olaylarında yaralanan ve 11 Mart 2014 günü aramızdan ayrılan Berkin Elvan için başsağlığı dileğinden bulunduktan sonra şunları söyledi:

"Bildiğiniz gibi Malatya’mız cumhuriyet tarihimize damgasını vurmuş büyük devlet adamalarının, bilim, sanat ve siyaset insanlarının yetiştiği seçkin illerimizden birisidir. Yüce Atatürk’ün silah arkadaşı, cumhuriyetimizin kurucularından Sayın İsmet İnönü’yü, yine Cumhuriyetimizin bir dönemine damgasını vurmuş olan devlet ve siyaset adamı Sayın Turgut Özal’ı bu vesile ile saygı ve rahmetle huzurlarınızda anıyorum. 

Bizler Malatya sevgisi ve kültürüyle ve güzel Başkentimiz Ankara’ya gelerek yerleşmiş, Ankara’da nüfusunun elli binin üstünde olduğunu resmi olarak bildiğimiz ve irtibat halinde olduğumuz Malatyalının, birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşaması için kurulmuş olan Malatyalı Dernekler Birliğinin Genel Merkezi olarak sizleri ağırlamaktan sonsuz mutluluk duymaktayız.

Şu anda Ankara’da Malatya il, ilçe ve köyleri adına kurulmuş 23 derneğimiz bulunmaktadır. Tüm bu derneklerimizin ortak karar ve onayları ile bu Birliğimiz oluşturulmuştur ve hep beraber aynı yolda hareket etmekteyiz. Bizler aramızda korumaya çalıştığımız bu birlikteliğimiz kadar yurdumuzun ve devletimizin birlik, beraberlik ve huzuru için de aynı özeni göstermekteyiz. 

Yaklaşan 30 Mart yerel seçimlerinde de bu açıdan bakmaktayız ve önemsemekteyiz. Arzumuz ve dileğimiz, ülkemizin içerisinden geçmekte olduğu şu sıkıntılı dönemin, ayrışmaların ve kavgaların artık sona erdirilmesidir. Bunun için de önümüzdeki seçimlerin önemli ve yeni bir fırsat olduğuna inanıyoruz."

Mevlüt Karakaya da konuşmasında, medyanın partilerini ve kendisini engellediğini, %25 oyu olan partilerinin İstanbul medyasınca özellikle yok sayıldığını söyledi.

Ankara’daki başkanlık yarışındaki AKP-MHP biçiminde ikili yarışta olduklarını, Mansur Yavaş’ın eski partilileri olmasına karşın Ankaralıların, “Gökçek gitsin, sol gelmesin” düşüncesiyle hareket ettiklerini öne sürdü. 

Dışalım ve getirim ile işlerin yürütülemeyeceğini belirten Karakaya, Gökçek’in belediyenin % 20 kaynağını çarçur ettiğini öne sürdü. Kültür, sağlık, yaşlılar, kadın, çocuk, doğa konularındaki projelerinden söz etti.  Karakaya, daha sonra soruları yanıtladı.

HABER-FOTO: Süleyman ÖZEROL- Ankara

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız