SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalıların Açılışına Büyük İlgi

0
Güncellendi - 2016-02-17 02:46:59
Malatyalıların Açılışına Büyük İlgi
A- A+ PAYLAŞ

Mersin'de ve ilçelerinde yaşayan Malatyalıları çatısı altında toplayan Mersin Malatyalılar Derneği (MEMADER), birinci kuruluş yıldönümünü lokal açılışı ile kutladı.

Festival havasında geçen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Beyaz güvercinlerin bırakıldığı etkinlikte birlik mesajları verildi.

Davetlilere Malatya'dan özel olarak getirilen usta tarafından yapılan meşhur etli bulgur pilavı ve ayran ikram edildi.

b2Dernek Başkanı Nejla Bugay yaptığı konuşmada "Mersin'de 100 bine yakın Malatyalı'nın yaşadığını düşünüyoruz. Amacımız kendi kültürümüzü tanıtmak, yaşadığımız bu kente katkı sağlamak ve üretip çalışmak'' dedi. Daha sonra lokalin açılış kurdelesi kesildi.

Merkez Yenişehir İlçesi Pirireis Mahallesi'ndeki dernek lokalinde düzenlenen kutlamaya katılım da yüksek oldu. Açılış töreninde Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Serdal Kuyucuoğlu, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan, Malatya'nın Hekimhan Belediye Başkanı CHP'li Aliseydi Millioğulları, Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer ve davetliler hazır bulundular.

b3Dernek Başkanı Necla Bugay, katılım ve ilgi dolayısıyla tüm konuklara teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hasan yıldırım (8 yıl önce)
    Sayın Hemşerilerimizi Dayanişmalarından dolayı tebrik ederim 2023 yılına malatyamiz için güzel projeler üretmelerini ve malatyamızın 2023 yılina yıldız malatya olarak girmesi için Daha çok dayanişma için projeler üretip yatıımlar yapmalarini temmeni ederim MİAD yönetim kurulu üyesi
    0
    0
    Yanıtla
  • HALİL MECİT (8 yıl önce)
    ÇOK DEĞERLİ MALATYALI HEMŞERİLERİM MERSİNDE AÇMIŞ OLDUNUZ DERNEĞİNİZ HAYIRLI OLSUN DEVAMLI YÜKSELİP MALATYAMIZA HİZMET ETMENİZİ BEKLERİZ ANKARADA ALVARLI HALİL MECİT
    0
    0
    Yanıtla