SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalıların Buluştuğu Düğün

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:47:19
Malatyalıların Buluştuğu Düğün
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’daki Malatyalılar sünnet düğününde bir araya geldi. 

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu, görkemli bir düğün ile oğlu Berke’yi sünnet ettirdi.

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek’in kirve olduğu sünnet düğününe, iş dünyası, siyaset , bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda davetli katıldı.

Çırağan Balo Salonu’nda düzenlenen düğün program, Malatya ve Artvin yöresi türküleri ve oyunlarıyla büyük bir coşkuyla geçti. Salona Berke’nin Ankaragücü Spor Kulübünden takım arkadaşları takım formaları ve ellerinde Türk bayraklarıyla mehter marşı eşliğinde büyük bir alkışlarla girip salonu turladılar. Daha sonrada ellerindeki bayrakları her çocuk, tüm masalara öperek birer tane bıraktılar. Çocukların gösterdikleri bu bayrak sevgisi gösterisi salondaki davetliler tarafından alkışlandı.

Programda konuşan Göksu; “Biz burada Malatyaspor’un Efsane Başkanı merhum Nurettin Soykan’ın vesiyetini yerine getiriyoruz. ,Bu vesile ile bir kez daha efsane başkanımızı yad etmiş oluyoruz. Merhum Soykan abimiz oğlum doğduğunda daha birkaç aylıkken ziyarete gelmişlerdi. Ekrem abimizi işaret edip 'Bak Ekrem'ciğim Berke'nin Kirvesi sen olacaksın benim ömrüm yetmez" dedi ve bizde bugün burada o saygıdeğer büyüğümüze verdiğimiz sözü yerine getirdik. Ayrıca Ekrem Dernek gibi Malatya ya çok önemli hizmetleri olan bir büyüğümüzle kirve olmak bizim için bir şereftir. Buradan da ailece çok mutlu olduğumuzu huzurlarınızda ifade ediyorum” dedi.

Kirve olan MEV Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek ise konuşmasında, "Burada benim kirvesi olduğum davete katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor Kamil Göksu kardeşimi ve eşi Arzu hanımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Düğün, Beste Özdemir Gürmenekşe ve Nesli’nin söylediği türkülerle gece geç saatlere kadar sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız