SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalıların Desteğini Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:53:18
A- A+ PAYLAŞ

2013-2014 Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi maçında Amasya Gümüşhacı Köyü Hayat Engelliler Spor Kulübü Derneği ile karşı karşıya gelen Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü 47-31 skorla tekrar galip gelmeyi başardı.

Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü, geçtiğimiz haftalarda Samsun Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nden almış olduğu 35-17’lik galibiyetin ardından istikrarlı bir şekilde başarıya koşmaya devam ediyor.

Yeşiltepe Kapalı Spor Salonunda kazanılan galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Ali Yıldırım, basketbolcuları kutladı ve Malatya’da bedensel engelliler basketbol takımı olarak sadece bir değil onlarca takım istediklerini, bütün engelli kardeşlerimizi ve ailelerini hem destek için hem de gerekli alt yapının oluşturulması için kulübe beklediklerini söyledi.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, oynanan güzel maçtan büyük bir keyif aldığını söyleyerek memnuniyetini dile getirdi. Malatya da engellilerin her alanda olduğu gibi spor alanında da kendilerini kanıtladığını ve seslerini duyurduğunu söyleyen Koyun, bunun yeterli olmadığını daha fazla spor kulübüne ve sporcuya ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Osmaniye Düziçi Engelliler Spor Kulübünden transfer olarak Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübüne gelen futbolcu İbrahim Şenbol, Malatya’yı özellikle tercih ettiğini belirterek, tüm Malatyalıları destek için tribünlere beklediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız