SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalıların Gurur Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Almanya'da Rhein-Neckar İşverenler Birliği'nin (TID) 2009 yılın işadamı ödülü Mannheim’de yaşayan ve buradaki Avrupa Malatyalılar Derneği’nin ikinci başkanlığı görevini de sürdüren Kenan Nalcı'ya (üstteki fotoğrafta soldaki) verildi.

Başkanlığını Murat Alabaş’ın yaptığı Avrupa Malatyalılar Derneği’nin kurucularından olan ve Almanya’nın en büyük seyahat acentalarından olan Atr Reisen’in sahibi olarak 37 yıldan beri turizm sektöründe faaliyet gösteren Kenan Nalcı, halen Yozgat İl Emniyet Müdürü olan Ekrem Nalcı’nın da ağabeyi.

Sektörün Almanya’daki öncülerinden olan Öger Türk Tour’un sahibi Vural Öger’le olan yakın ilişkileri nedeniyle Almanya’nın değişik kentlerinden Malatya’ya direkt uçak seferlerinin başlatılmasına büyük katkısı olan Nalcı’nın “Yılın İşadamı” seçilmesi Almanya’daki Malatyalılar arasında da sevinç yarattı.

TID Onursal Başkanı Mustafa Baklan "Meslekte süreklilik, başarı, topluma katkı, meslek eğitimine verdiği öneme göre yapılan değerlendirme sonunda Kenan Nalcı'nın 2009 yılının işadamı ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.

Ödül töreninde Nalcı’yı yalnız bırakmayan hemşehrilerimiz, “Yılın İşadamı”nı ilk kutlayanlar oldular.

KARNAVAL’DA MALATYA..
Öte yandan, ödül töreninde, 14 Şubat’ta Köln’de yapılacak olan ve Almanya’nın Fsachıng denilen en büyük karnavalına Köln Malatyalılar Derneği olarak katılımın da konuşulduğu bildirildi.

Karnaval kortejinde kayısı kostümleri ile yeralacak olan hemşehrilerimizin, izleyenlere kayısı dağıtacakları, ayrıca aynı akşam Köln’de bir de Malatyalılar Gecesi yapılacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız