SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyalıların Hakkı..'

A- A+ PAYLAŞ

Ferhadiye Mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya'nın her yerinde asfaltlama çalışması yapılacağını, Malatyalıların en güzel şehirde yaşamayı hakkettiklerini söyledi.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Doğalgaz ve alt yapı çalışmaları bitmiş cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Ferhadiye Mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatya’nın her yerinde asfaltlama çalışmalarının yapılacağını açıkladı.

Finişerle yapılan asfaltta araçların daha iyi seyir aldığını belirten Başkan Akın, “Malatya Belediyesi olarak doğalgaz çalışmaları başta olmak üzere alt yapı çalışmaları tamamlanmış, yolları genişletilmiş, açılmış her cadde ve sokağımızı finişerle asfaltlıyoruz. En güzel şehirde yaşamak Malatyalıların hakkı. Bunu temin etmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalara canı gönülden katılan,yardım eden muhtarlarımıza ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan asfalt çalışmasının çok kaliteli olduğunu, mahallelerinin pırıl pırıl yollara kavuştuğunu belirten Ferhadiye Mahalle Muhtarı Şazi Taşçı, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür etti.

Mahallelerinden geçen araçların artık kendilerini ıslatamayacağını söyleyen mahalle esnafı ve vatandaşlar da Belediye Başkanı Akın’a teşekkür ederek, “Yollarımız cam gibi oldu. Malatya’nın her yerinde bu çalışmaları görmek güzel bir duygu, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız