SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılarla Bir Araya Geldi

0
Güncellendi - 2016-02-19 15:26:36
Malatyalılarla Bir Araya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği yönetimiyle bir araya geldi. Hemşehri derneklerinin memleket bilincinin oluşmasında önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Başkan Çerçi, “Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan ve vatanına milletine bağlı kim varsa, bizim kardeşimizdir. Bunu bir zenginlik olarak görüyoruz” dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Hacı Ali Özsoy ve yönetimi hazır bulunurken, Başkan Çerçi’ye Meclis Üyeleri Arif Alkan, Tamer Çiçek, Özel Kalem Müdürü Mustafa Irmak, Basın Yayın Müdürü Musa Dirik ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir eşlik etti.

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ, MALATYALILAR BİRLİK VE BERABERLİK DERNEĞİ YÖNETİMİYLE BİR ARAYA GELDİ. HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİN MEMLEKET BİLİNCİNİN OLUŞMASINDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP OLDUĞUNU KAYDEDEN BAŞKAN ÇERÇİ, “TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NDE YAŞAYAN VE VATANINA MİLLETİNE BAĞLI KİM VARSA, BİZİM KARDEŞİMİZDİR. BUNU BİR ZENGİNLİK OLARAK GÖRÜYORUZ” DEDİ. (İHA/MANİSA-İHA)

FASIL GECESİNE DAVET ETTİLER

Ziyarette Manisa’da üç tane Malatyalılar Derneği olduğunu ve bu durumun zenginlik olduğunu belirten Dernek Başkanı Hacı Ali Özsoy, “Manisa’da bizim dışımızda iki tane daha Malatyalılar Derneği var. Ancak diğer derneklerde içle ağırlıklı üye profili var. Mesela biri Hekimhanlılar, diğer derneğimizde ise Halıcılar ilçesinden olan üyeler var. Bizim derneğimizi diğer derneklerden ayıran en önemli özellik her ilçeden üyemizin olmasıdır. Biz de dernek olarak Malatya’nın kültürünü ve ürün popülasyonunu ayakta tutmak için faaliyet gösteriyoruz. Allah nasip ederse 28 Şubat gecesi bizim geleneksel hale getirdiğimiz fasıl gecemiz gerçekleştirilecek. Sizleri de bu gecemizde aramızda görmekten gurur duyacağız.” şeklinde konuştu.

‘HERKES BİZİM KARDEŞİMİZDİR’

Geçmişte bu ülkede toplumun farklı kesimlerine karşı ayrımcılık yaşandığını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu durumun günümüzde değiştiğini belirtti. Vatanına, milletine bağlı olan herkesin birbiriyle kardeş olduğunu kaydeden Başkan Çerçi, “Bütün derneklerimize elimizden geldiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çünkü bizim inancımızda dostluk önemlidir. Biz kimseyi inancından, mezhebinden ya da meşrebinden dolayı ayırmayız. Bize oy verip vermediğine bakmadan ilçemizde yaşayan 211 bin nüfusa hizmet etmek zorundayız. Geçmişte başkaları ayrımcılık yapmış olabilir. Tüm bunlar geçmişte kaldı. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu, bizim inancımız Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan ve vatanına milletine bağlı kim varsa, bizim kardeşimizdir. Biz bunu bir zenginlik olarak görüyoruz.” dedi.

Manisa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız