SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyalılarla İyi Anlaşırım'

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) üyeleriyle kahvaltıda buluştu. İBB Florya Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan Topbaş, Malatyalılarla her zaman iyi anlaştığını söyledi.

Organizasyona ilişkin olarak MİAD tarafından gönderilen bülten şöyle:

"Malatyalı İşadamları Derneği üyeleri 20 Haziran 2009 Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ ile kahvaltıda buluştu. İBB Başkan Danışmanı Sayın Tülin ERSÖZ’ün daveti ve ev sahipliği ile organize edilen kahvaltı İBB Florya sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

İstanbul’da yaşayan Malatyalı İşadamları ile şehrin geleceğine yön veren Büyükşehir Belediye Başkanını bir araya getiren kahvaltı yakın bir ilişki ortamı oluşturdu. Kadir TOPBAŞ’ın İstanbul için çok fazla mesai harcadığını ve önemli işler yaptığını belirten MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ davet için ayrıca teşekkürlerini sundu. MİAD’ın faaliyetlerini kısaca anlatan AKDAŞ “Başkanımız az önce Malatya’yı çok sevdiğini bunun nedeninin de kayısı olduğunu söyledi. Bizde genç kalabilmesinin sırrını sorduk ona da kayısı sayesinde cevabını verdi. Kayısımızın faydalarını çok iyi biliyor. Tanıtımında da desteğini bekliyoruz. MİAD olarak Eğitime önem veriyoruz. Bu yönde birçok toplantı organze ettik. Kültür Üniversitesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz MİAD Akademi projesi ile işadamlarımızın kendilerini geliştirecek eğitim başlıklarında eğitim görmelerini sağladık. Bunun yanında sosyal projelerimizde var MİAD Sevgi Evlerinden sonra yeni projeler yapmak için hazırlıklarımız devam ediyor. Bunun dışında İstanbul’da da zaman zaman sosyal yardım projelerine dahil oluyoruz. Aylık Toplantılarımızda önemli misafirlerimizi işadamlarımızla buluşturup güncel konuları ele alıyoruz. Dış ticaretin önemini bilerek birçok yabancı ataşe ve konsolosu üyelerimizle buluşturduk. Yeni projemiz istihdam üzerine İŞKUR ile istihdam sağlamaya yönelik projemiz devam ediyor. Gençlerimizde çok aktif ziyaretlerle, gezilerle, eğitim seminerleri ile önemli faaliyetler yapıyorlar. Bugün yoğun programına rağmen aramızda olan İBB Başkanımız Kadir Beye çok teşekkür ediyoruz. Biz özellikle yönetim kademelerinde liyakat sahibi Malatyalıları daha fazla görmek istiyoruz. Hemşehrilerimizin bu beklentisini daha sık dile getiriorum. Başkanımızdan da bu yönde desteklerini bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ Malatyalıların bu ülkeye hizmet ettiğini ve kendisinin de Malatyalılarla her zaman iyi anlaştığını belirterek bu kahvaltıda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Başkanlığı döneminde ki çalışmalarından bahseden TOPBAŞ özellikle ulaşıma önem verdiklerini ve her gün yüzlerce arabanın trafiğe çıktığı İstanbul’da ulaşım sorunu artmadığını azaldığını belirtti. Turizme destek verdiklerini belirten TOPBAŞ yeni meydanlar yapacaklarını levent bölgesinin trafiğe kapatılıp meydan olarak projelendirildiğini belirtti. İstanbul’un sorunları ve çözüm yollarını İşadamları ile paylaşan Kadir TOPBAŞ işadamlarının sorularına da cevap verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız