SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalılarla Toplantıya Katıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:02:56
Malatyalılarla Toplantıya Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da yaşayan Malatyalılar, AKP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit’e destek gecesinde bir araya geldi. Malatya’nın siyaset ve iş dünyasından önde gelen isimlerin yanı sıra İstanbul’da yaşayan beş yüzden fazla Malatyalı yemekli toplantıda buluştu.

Aslen Trabzon Sürmeneli olan AKP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, verilen büyük destekten ötürü geceyi organize edenlere, katılanlara ve tüm Malatyalılara teşekkür etti. Malatyalıların Eser Otel'de düzenlemiş olduğu "Malatya Akşamı" programına katılan Babayiğit, Büyükçekmece'nin Türkiye'nin bütününü ifade ettiğinin altını çizerek, "Biz biliyoruz ki kültürel zenginlik, bir toplumun en güçlü dayanağıdır. Malatyalı olmak bir ayrıcalıktır. Sadece rahmetli Turgut Özal'ın varlığı bile, bu toplumun Malatyalılara olan vefası icin büyük bir vesiledir. Şükürler olsun ki ülkemizin önünü açan böyle değerli bir devlet adamı ülkenin önünü açtı ve bizde AK Parti olarak, yeni hedeflere yürümeye çalışıyoruz" dedi.

Daha sonra söz alan AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, İstanbul’da yaşayan hemşerilerine Malatya’dan selam getirdiğini, 6 Mart’ta gerçekleştirilen tarihi mitingde Malatyalıların destan yazdığını ve tüm Türkiye’ye de örnek olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinin de ülkemizin gelmiş olduğu noktayı ve son zamanlarda sahneye konulan oyunları Malatyalıların ve halkımızın çok iyi anladığını ifade eden Öz, şunları ifade etti. “Millet, bu kez sağduyusu ile tehlikeyi fark etti. daha önce Adnan Menderes'e, Turgut Özal'a yapılanların bugün Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmak istendiğini çok net gördü. Meydanlar dolu, meydanlar haykırıyor. Malatya’nın sesi ve haykırışı tüm Türkiye’den duyuldu. Buna milletin sağduyusu diyoruz. Bugün demokrasimizin, ülkemizin en büyük şansı başbakanımızın, AK Partinin şantaja, montaja boyun eğmemesi, milletin de onun arkasında durmasıdır. Ülkemizin geleceğine, hükümetimize ve milli iradeye yönelik bu darbe girişimine en güzel cevabı bugün halkımız mitinglere rekor katılımlarıyla veriyor, 30 Mart’ta da sandıklarda verecek” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki dönem Büyükçekmece ilçesinin Celal Babayiğit’le AKP belediyeciliğiyle tanışacağından emin olduklarını belirten Öz, bölgede oturan Malatyalıların desteğinin tam olduğunu söyledi. TBMM İdare Amiri Öz, Malatyalıların memleketlerinde olduğu gibi yaşadıkları her yerde çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle ve sağduyusuyla topluma örnek olduğunu belirterek, geceye katılan hemşerilerine de teşekkür etti.  Malatya Milletvekili daha sonra Sarıyer Malatyalılar Derneği’ni ziyaret ederek Sarıyer’de oturan hemşerileriyle bir araya geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız