SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyalılık Kimliğiyle..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, Kırklareli ili takımı Lüleburgazspor ile Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşiltepe Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mustafa Mete Ertem yönetiminde çalışan Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Murat Avcu ve Enes Bingöl dışında eksik bulunmadığı bildirildi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik patron Mustafa Mete Ertem, Kırklareli Lüleburgazspor maçını kazanarak, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Ertem, her maçın kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Futbolcular kafa olarak bir çöküntü içindeydi. Biz öncelikle futbolculara Malatyalılık kimliğini aşılarak, şehir için ve kendileri için oynamalarını söyledik. Bu anlamda önümüzde Lüleburgazspor maçı var. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazarak, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Takımın ileri uç oyuncusu Mert Güneş ise, Lüleburgazspor ile zorlu bir müsabaka oynayacaklarını belirterek, "Deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maçın hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürüyoruz. Takım şuanda iyi bir hava var. Yeni hocamızla birlikte iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Defans oyuncusu Mustafa Aslan ise, 72 Batmanspor maçında taraftarlarla yaşadığı tartışmadan dolayı taraftarlardan özür diledi. Aslan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Maçta taraftarlarımızla girdiğim diyalogdan dolayı Malatyasporlu taraftarlarımızdan özür diliyor. Her camiada böyle şeyler olur. Zor günlerden geçiyoruz. Yeni hocamızla birlikte çıkışa geçmek istiyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız