SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı'nın İstanbul Buluşması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği tarafından 10 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan "Büyük Malatya Buluşması"nın hazırlıkları tamamlandı.

Merkezi İstanbul’da bulunan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) tarafından düzenlenecek olan “Büyük Malatya Buluşması"na yoğun ilgi olması ve MASTÖB’le birlikte İstanbul’daki diğer dernek ve vakıflarında katkı sunduğu programla ilgili olarak 15 bin Malatyalının bir araya gelmesi bekleniyor.

MASTÖB tarafından yapılan açıklamada, Abdi İpekçi Spor Salonunda 10 Ekim Cumartesi günü Saat 16.00’da başlayacak olan buluşmanın, Türkiye’de bir ilk olacağı, daha önce hiçbir il’in Sivil Toplum Örgütleri tarafından bu kadar kapsamlı bir organizasyonun yapılmadığı bildirildi.

Açıklamada, organizasyonun amacının Malatyalıların süregelen birlik ve beraberliklerini devam ettirmek ve bütün sivil toplum örgütleri üyelerini bir araya getirmek olduğu belirtildi.

Siyaset, sanat, iş dünyası, bürokrat, yüksek öğrenim gören öğrenciler ve tüm Malatyalıların bir araya geleceği bu buluşmada, TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı ve hocası Erol Köker, Sabahat Akkiraz, Belkıs Akkale, Selahattin Alpay ile birçok Malatyalı sanatçı programda yer alacak.

Bunun yanı sıra Abdi İpekçi Spor Salonunda organizasyon günü Malatya’nın fotoğraflarının yer aldığı “Dünden Bugüne Malatya” adlı fotoğraf sergisi de açılacak.

Bu arada İstanbul’un çeşitli bölgelerinden gelecek olan Malatyalıların ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla, Malatyalıların yoğun yaşadığı bölgelerden İstanbul Büyükşehir Belediyesince Otobüs kaldırılacak.

MASTÖB tarafından hazırlıkları hızla devam eden “BÜYÜK MALATYA BULUŞMASI" için biletler Malatya , İlçe ve Köy derneklerinden Vakıflardan temin edilebileceği gibi etkinliğin gerçekleştirileceği 10 EKİM 2009 Cumartesi günü Abdi İpekci Spor Salonundan ve MASTÖB Genel merkezinden temin edilebilecek.

Ayrıntılı Bilgi için: 0212 511 07 08 – 0212 511 07 39

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız