SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyalıyım Bildiğiniz Gibi..'

A- A+ PAYLAŞ

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Ertürk, ziyaretiyle ilgili olarak, "Malatyalıyım bildiğiniz gibi. Hem Malatya’ya ziyaret vesilesiyle hem de sayın valiyi ziyaret vesilesiyle buradayız. Sayın valimiz göreve başladıktan sonra İstanbul’da birarada olduk. Demek ki aşağı yukarı 1 seneden sonra Malatya’da kendisini ziyaret etmiş oluyoruz. Nezaket ziyareti. Hem bir Malatya ana yurdumuzu ziyaret etmek, hem de sayın valimizi ziyaret etmek, böylece iki amacı gerçekleştirmek için buradayız. Başka bunun bir amacı yok. Bu seyahat tamaman özel bir seyahat."dedi.

Ertürk, soruları da yanıtladı. TBMM Üstün Hizmet Ödülü'ne Malatya Belediyesi adaylarından biri olduğu hatırlatılan Ertürk, bu konuda " Onu bende öğrendim, tabii mutluluk duydum onun için Malatyalı olarak. Malatyalıların da sevgisine mazhar olmuş birisi olarak tabii ki mutluluk duydum." diye konuştu.

"Ülke ekonomisiyle ilgili değerlendirme" istenmesi üzerine de Ertürk'ün yanıtı, "Böyle özel bir ziyaret, öyle büyük meselelere çok girmeyelim isterseniz. Ama iyi gidiyor her şey bunu diyebilirim. Umuyoruz ki daha da iyi olacaktır."şeklinde oldu.

Ertürk, seçim yaklaşırken, seçim ekonomisi uygulanıp uygulanmayacağı yolundaki bir soruya da, "Hayır artık Türkiye ekonomisi eskisi gibi değil, daha dengeler oturdu. İstikrarın faydasını herkes gördü. Onun için ekonominin istikrarından herkes fayda bekliyor. Dolayısıyla herkes bunun için çaba gösteriyorr. O nedenle de ekonominin istikrarı devam edecektir." yanıtını verdi.

Bilindiği gibi Ertürk'ün adı kulislerde Malatya'dan AKP adaylarından biri olacağı şeklinde geçiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız