SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mız da Davet Edildi"

0
Güncellendi - 2018-10-18 04:48:51
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Halk Mutfakları Derneği Başkanı Adnan Şahin, Türkiye'nin ünlü şeflerinden Cüneyt Asan ve Deniz Şahin, MalatyaValisi Ali Kaban'ı ziyaret etti.

Vali Kaban, ziyarette yaptığı konuşmada,Türkiye'nin tanıtımı ve gastronomi alanında en değerli isimlerini kentte ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye Araştırma ve İş Dünyası Kuruluşları (TURBO) tarafından 5-7 Kasım tarihlerinde, TÜBİTAK, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) öncülüğünde Türkiye'yi tanıtmak amacıyla Belçika'da program düzenleneceğini anlatan Vali Kaban, "Etkinliğe AB Parlamento üyeleri, dışişleri mensupları, ülkemiz ve Belçika medyası da katılacak. Türkiye'nin tarihi ve gastronomik değerlerinin tanıtılacağı geniş katılımlı programa Malatya'mız da davet edildi." dedi.

Kaban, Türkiye'nin tarihi ve gastronomik değerlerinin tanıtılacağı geniş katılımlı programda, en iyi tanıtımı yapacaklarını ifade etti.

Anadolu Halk Mutfakları Derneği Başkanı Adnan Şahin de Malatya'nın barındırdığı tarihi ve kültürel değerlerle tanıtımda ön plana çıktığını kaydetti.

Türkiye'nin ünlü şeflerinden Cüneyt Asan da Türkiye'nin tanıtımı için ellerinden gelen her şeyi yapaya hazır olduklarını dile getirdi.

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız