SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyamız Önemli Bir Misafiri Ağırlayacak"

0
Güncellendi - 2018-05-31 21:56:19
A- A+ PAYLAŞ

  • Tüfenkci, tüm vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı Perşembe günü 16.30'daki mitinge davet etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Milletimiz özellikle bu seçimlerde birlik, beraberlikten yana ve cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor" dedi.

  Bakan Tüfenkci, AKP Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan ile birlikte Bakırcılar Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Tüfenkci, uzun süre sohbet etti. Bakırcılar Çarşısında tezgahın arkasına da geçen Bakan Tüfenkci, demir dövdü. Esnaflara hayırlı işler dileyen Bakan Tüfenkci, esnaf ve vatandaşların büyük ilgisi altında ziyaretlerde bulundu.

  Bakan Tüfenkci, ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, esnafları ziyaret ettiklerini belirterek, "Seçimden seçime gezen bir bakan değiliz. AK Parti olarak biz her fırsatta milletimizle beraber oluyoruz. Milletimiz özellikle bu seçimlerde birlik, beraberlikten yana ve cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor" dedi.

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitingine herkesi davet eden Bakan Tüfenkci, "Malatya önemli bir misafiri ağırlayacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin lideri, mazlumların umudu, Malatya'ya karşı sevgisi ve muhabbeti ayrı olan cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Malatyalılar meydanı dolduracak ve güçlü bir ses verecek. Bu ses, Türkiye'de ve büyün dünyada durulmuş olacak. Bütün Malatyalı hemşerilerimizi yeni belediye yanındaki meydana davet ediyorum. Orada cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vermek adına herkesi davet ediyoruz" diye konuştu.

Bu arada, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, özel uçakla Malatya'ya geleceği, 16.30'de Büyükşehir Belediyesi yanındaki meydanda düzenlenen mitingde halka hitabedeceği, ardından Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edeceği, daha sonra Havuzbaşı Restaurant'taki iftar yemeğine katılacağı, daha sonra Malatya'dan ayrılacağı bildirildi.

"MİLLETİN ADAMI BİR KEZ DAHA MALATYALILARLA BULUŞACAK"

AKP Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Perşembe günü 16.30’da Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yanındaki miting alanında Malatyalılarla buluşacağını ifade ederek, “Milletin adamı bir kez daha Malatyalılarla buluşacak. Türkiye’nin lideri, mazlumların ve mağdurların umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya’mız bir kez daha bağrına basacak” dedi.

Malatya’nın Türkiye’nin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman olduğu gibi yine bağrına basacağını kaydeden Çakır, “Cumhurbaşkanımızı bir kez daha Malatya’mızda ağırlamanın onurunu, gururunu yaşayacağız.  İlk gün çıktığı yolda ‘Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyen ve 16 yılda sadece Türkiye’nin değil dünyanın lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a millete hizmet yolunda en büyük desteği yine Malatyalılar verecektir. İslam coğrafyasının, mazlumların ve mağdurların umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı en güzel şekilde ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Çakır, Malatya’nın her zaman olduğu gibi 24 Haziran’da da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en büyük desteği vereceğine inandıklarını dile getirerek, “24 Haziran Türkiye için bir dönüm noktası. Ülkemiz, çocuklarımız ve güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yürüdüğü yolda hepimizin sonuna kadar destek olması gerekiyor. Malatya, kurulduğu günden buyana gerek AK Parti’mize gerekse de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman büyük destek verdi. Cumhurbaşkanımızda bu sevgi ve desteğe her zaman en güzel şekilde karşılığını vermiştir. Haydi, Malatya bir kez daha Cumhurbaşkanımıza, ülkemize, yarınlarımıza sahip çıkma zamanıdır. 24 Haziran’da Türkiye’nin geleceği için sandık başına gideceğiz. Güçlü bir meclise gerçekten ihtiyaç var. Türkiye, zor bir süreç içerisinden geçiyor. Her türlü saldırıyı inşallah sandıkta kıracağız. İnsanların bir ve beraber olması bu tür hesapları altüst edecektir. Her zamankinden daha güçlü olmak zorundayız. Bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma günüdür. 16.30’da herkesi Malatyalı hemşerilerimizi Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yanındaki miting alanına bekliyoruz” diye konuştu.

"BÜTÜN MALATYALILARI BEKLİYORUZ"

Malaya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 31 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 16.30’da Büyükşehir Belediyesi arkasında gerçekleştirilecek olan mitinge bütün Malatyalıları davet etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatyalılara yakışır bir şekilde karşılayıp, ağırlayacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Liderimizi, Başkomutanımızı Malatya’mızda büyük bir coşku ve sevinçle karşılayacağız. Ülkemizin Dünya Ülkeleri arasında hızla yükselmesini, güçlenmesini ve gelişmesini sağlayan Başkomutanımızı Malatya’mızda misafir edeceğiz. Gösterdiği duruşla sadece ülkemizde değil dünyanın her noktasındaki Müslümanların gönlünde taht kuran, Dünya Müslümanlarının ve mazlumların liderini kutlu davasında yalnız bırakmayacağız.

Güçlü Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en büyük desteği Malatya’nın vereceğine inanıyorum. 31 Mayıs Perşembe günü saat 16.30’da bütün Malatyalıları Büyükşehir Belediyesi arkasında gerçekleştirilecek olan mitinge bekliyoruz.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • sedat (5 yıl önce)
    Malatyalı kayısı üreticisi olarak Fındık ve Çay üreticisine verdiği ve gösterdiği şefkatin aynısını çünkü 2011 yılında Kendiside bir Karadenizli olarak ilk kez kendisi Karadenizli Fındık üreticisini ihya etmiştir 200 TL alan bazlı destek ile kayısıya ve bu üründen geçinen 40000 aileye verecekse , Malatyamızdan aldıklarının ( Mensucat ,Tekel ) fazlasını vereceklerse Kaysını üreticisinin yarasına mehrem olacaksa karadenizli fındıçının aldığı dönüm başı 200 TL verecekse Reisim Hoşgeldiniz aksine Malatyamıza bir paketle gelmese eli boş gelirse biz üretene destek olmasa gelsede gelmesede fark etmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kake (5 yıl önce)
    Malatyaya ne yaptı ALLAH AŞKINA bir düşünün stadı bile yarım açtı
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekci (5 yıl önce)
    Malatyada parayii vuran esenlik kaldirim taslarindan voliyi vuruyor. Gidip bir fiyatini ogrenin o taslarin.. Birde orda para nereye akiyor kimlere akiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    zengini daha zengin, fakiri daha fakir yaptınız nedense bu zenginlerde hep yandaşlarınız oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Malatyalı için her misafir önemlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Sayın bakan reis Malatya ya bir uğrayayım ayıp olmasın demiştir.. çünkü buradan Elazığ’a geçecek bil bakalım neden? Elazığ bölge şehir hastanesini acıyor. Hani su büyükşehirlere açılacağı söylenen hatırladınız mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalnizkurt44 (5 yıl önce)
    Bırakın Allah aşkına yeter artık ya.saf malatyalı yine oyları verecek yine icraat micraat yok hep boş vaatler.artık uyanın.değişiklik her zaman iyi ve güzeldir.Son 5 yılda malatyaya ne yapıldı.bir söyleyin.ne hizmet aldınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (5 yıl önce)
    Sefa gelsin hoşgelsin. 3 AKP-2MHP-1-1CHP
    0
    0
    Yanıtla
  • Isar (5 yıl önce)
    Aynn her secimde oylar artiyorsa dediginiz gibi demek ki adamlar calisiyo calismiyo diyenler iftira atiyo...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Verilen,vatlar,sozler,2023,deki,seciminde,belki, Yapilacak,malatya,halki,artik uykuda,deyil, Malatya,halki,uyandi,yeni,yuzler,yeni,anlayis, Demokiresi,Adelet hukuk,cumhuriyetin,ilkelerini, Istiyor,sizlerr,trenin kacirdiniz,yeter,artik
    0
    0
    Yanıtla
  • Başar pekin (5 yıl önce)
    Malatya 16 yıldır aynı Malatya. Değişen tek şey kaldırım taşları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevdet (5 yıl önce)
    zaten tayip erdogan olmasaydi sizler siyasetin sayfasinda olmazdıniz yatin kalkin dua edin ama kulluk etmeyin korkmayin Malatya bir adim ileri gitmedi kimse kusura bakmasin butun partiler ayni hepiniz aynisinz secim yaklastimi gelir oy istersiniz veli agbabasida ayni,akp milletvekililleride
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir44 (5 yıl önce)
    Niye benim msj engel koyuyorsun admin sana ne oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Malatya artık çantada keklik değil. Millet uyandı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Bey hiçde öle düşünmüyorum, daha geçen gün Isparta'da 92 yılında kurulan Süleyman Demirel Üniversitesi' ni biz kurduk derken alkışlayan Millet yarında Malatya' da İnönü Üniversitesi' ni biz kurduk diyecek ve alkış tutacak ve gidecek sandığa basacak oyunu Millet hiç bir zaman uyanmadı uyanmazda her defasında bir önceki seçimden aldığı oyun fazlasını bir sonraki seçimde alıyor yine öyle olacak sanmayın oy çıkmayacak değişmez yine aynı sonuç 5 akp 1 chp
    0
    0
    Yanıtla
  • Kıymetli açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim. Millet gerçekten bunlardan usanmış. MHP iki tane vekil çıkaracak diye umuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basar pekin (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Mhp 2 vekil çıkarsa ne olacak hocam. Ak parti ile ittifak yapmış bir partiden bahsediyoruz. Ben pek ümitli degilim dolayısıyla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir44 (5 yıl önce)
    Erol gül hangi milleten bahsediyorsunuz enson milletkelimesini kulanacak enson sizin gibi zihniyete sahipler kulanmali ülkede millideger ne varsa bitirdiniz oda yetmedi fabrikalari satiniz 16 yildir bir fabrika yapildimi tamamen tüketici toplum olduk yedigin bugdaybile ithal hicmi caniz yanmiyor ülkenin düştüğü duruma
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Yahu milletle bu kadar alay etmeyin yeter be yeter. İcraat gosterin icraat. Nerde kuzey cevreyolu? Havalimani terminali? Hizli tren? Tramvay? Tekeferik? Yeni altgecitler kopruler? Nerde ? Anca konusun raybus vagononarim fab bir iki kultur merkezi biraz da asfalt dok tamam Malatyali cantada keklik
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol gül (5 yıl önce)
    Bütün vatandaşlarımızın milletin adamı Cumhurbaşkamınız sayın Recep Tayip Erdoğom miting gelmesini bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (5 yıl önce)
    Bu nasıl bir misafir ki 16 yıldır milim ileri gitmeyen Malatya dan evsahipliği istiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Uzayda yaşıyorsun erhalde.
    0
    0
    Yanıtla