SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mız Sakin ve Huzurlu Bir Şehir"!.

0
Güncellendi - 2018-09-25 03:54:43
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Tecde Mahallesini, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran’ı, Malatya İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce'yi ziyaret ederken, Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’nin inşaat alanında ise incelemelerde bulundu.

-Tecde Mahallesi’ne ziyaret

Çalık, beraberindeki heyet ile birlikte Yeşilyurt Tecde Kültür Merkezi’nde kurs gören bayanları ziyaret etti. Çalık, burada kadınların yapmış olduğu el işlerini inceleyerek sohbet etti. Çalık, kursiyer bayanların sorun ve taleplerini de dinledi.

Çalık, daha sonra Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit’i ziyaret ederek, mahallenin genel sorun ve taleplerini dinledi. Çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarı Ali Yiğit’e teşekkür eden Çalık, “Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Bu zor dönemi biz sizlerle birlikte atlatacağız. Zor dönemleri birlikte atlattık, darbe girişimlerini birlikte atlattık. 15 Temmuz hain darbe girişiminde tanklara karşı göğsümüzü birlikte siper ettik. Şimdi ekonomik darbe yapılmak isteniyor. Bu ekonomik darbenin karşısında da göğsümüzü siper edeceğiz. Bu ekonomik darbe girişimlerine karşı, onlara inat biz yatırımlarımıza devam ediyoruz. İnşallah 2023’te gelişen ve güçlü Türkiye olması için hepimiz 7/24 saat, Cumhurbaşkanımız, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vatandaşımıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu

-Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran’a ziyaret

Milletvekili Çalık, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran’ı ziyaret ederek, görevinin hayırlı olmasını diledi.

Başsavcı Savran, ziyaret için teşekkür ederek; “Adalet hizmetine Malatya ayağında da elimizden geldiğince samimi bir şekilde hizmet etmeye, hizmet vermeye devam edecektir. Bu ziyaret bize destek ve güç verdi. Her zaman Malatya’nın hak ve hukuk noktasındaki ihtiyacı olan veya hak ve hukuk noktasındaki gereksinimi olan hizmetleri elimizden geldiğince samimi bir şekilde sunma gayreti içinde olacağız” dedi.

Milletvekili Çalık ise, Başsavcı Savran’a Malatya’daki görevinde başarılar dileyerek, “Malatya’mız sakin ve huzurlu bir şehir. Sizlerin sayesinde de adaletin tesis edildiği şehir unvanını kazanacak. Öncelikle memleketimize hoş geldiniz, Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Üzerindeki yük özellikle adaletin tesisi adına çok önemli. Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ve adaletin tecelli etmesi adına da sizlerin çok özverili çalışmalarına şahitlik ediyoruz” diye konuştu.

-İl Jandarma Komutanı Albay İnce’ye ziyaret

Milletvekili Çalık, Malatya İl Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Albay Necmi İnce'yi ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Çalık, İl Jandarma Komutanlığının Malatya’da önemli görevler yaptığını ve çalışmaların devamını dileyerek, Albay İnce’ye başarılar diledi.

-Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’nin inşaatını inceledi

Milletvekili Çalık ve beraberindeki partililer Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’nde yürütülmekte olan inşaat çalışmalarını inceledi. Çalık, yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceleyerek, hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi tadilatı ve ek bina inşaatının Ocak 2017 tarihinde başladığı ve hastanenin 75 yataklı olarak 15 Ekim 2018 tarihinde hizmet vermeye başlayacağı bilgisini alan Çalık, hastanenin yeniden revize edilmesi için yaklaşık 15 milyon TL tutarında bir harcama yapıldığını kaydetti. Hastanenin ilçeye kazandırılmasında Mahmut Çalık’a bir kez daha teşekkür ettiklerini belirten Çalık, hastanenin 45 yataktan 75 yatağa çıkartıldığını, hastanenin her türlü alt yapıya sahip olduğunu, bölgenin ihtiyacına cevap verebileceğini ve hastanenin Ekim ayı sonu itibariyle hasta kabullerine başlayacağını ifade etti.

-Aşure Günü etkinliğine katıldı

Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nın düzenlediği Aşure günü programına katıldı.

Çalık burada yaptığı konuşmada Malatya’daki Alevi kanat önderlerinin her zaman birlik ve beraberlikten yana durduklarını belirterek bu duruşlarından dolayı teşekkür etti.

Çalık, “Biz eğer bir olursak, biz eğer birlik olursak, biz eğer Hazreti Hüseyin’in o dik duruşunu sergilemeye devam edersek, Yezitlere asla fırsat vermeyiz. Bedir’den Kerbela’ya, Kerbela’dan Çanakkale’ye, Çanakkale’den 15 Temmuz hain darbe girişimine uzanan süreçte ezanlar için, dinimiz için, bayrağımız için, ülkemiz için, vatanımız için toprağa düşmüş bütün şehitlerimize ben Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin geçmiş olduğu zor süreci hepinizin göz önünde bulundurması gerekir. Bu dönemde bizim kardeşliğimizi yıkmak isteyenler, aramıza nifak tohumu sokmak isteyenler var, bunlara asla fırsat vermemiz gerekiyor. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen uluslararası güçler var. Bugün dünyada dökülen gözyaşları sadece Müslümanların döktüğü gözyaşlarıdır, hepsi aynıdır, acıdır, kandır, gözyaşıdır. Gözyaşlarının üzerindeki alkışların sesi ise ya Amerikandır, ya İngilizdir, ya Almandır. Biz Müslüman coğrafyasında dökülen gözyaşlarına son verebilmek için aramıza sokulmak istenen nifak tohumlarına asla izin vermemeliyiz. Müslüman coğrafyasında dökülen kan ve gözyaşına sor vermemiz için birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılmamız lazım. Kitabımız bir, Hazreti Muhammed sevgimiz bir, Hazreti Ali sevgimiz bir, biz bütün canlar biriz. Yüce Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın.” İfadelerini kaydetti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Daha bugün üç silahlı kovalamaca haberi bu gazetede manşet.Neredeyse her gün vukuat haberleri okuyor ve dinliyoruz.Nasıl bir sakin ve huzurlu şehiriz? Biri anlatsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    bu açıklamaları yapanlar bizden farklı bir malatya'da mı yaşıyor acaba? her gün pompalı, silahlı, bıçaklı vukuatlar, haraç çete haberlerini okumaktan gına geldik. neyin huzurundan bahsediyorlar? bu arada 5 yıldır yapıldı, yapılacak denilen battalgazi devlet hastanesi de tasarruf tedbirleri kapsamında yalan oldu. oysa elazığ'a yapılan 5 yıldızlı avrupai şehir hastanesinin yapımı bir yıl bile sürmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (5 yıl önce)
    Milletle kafa bulmayın Allah aşkına esnaf haraç ceteleleri uyuşturucu kullanan insanlarla uğraşmaktan bıktı artık bülent tufekciye kadar esnaf arkadaşlar var millet akpinardan inönü caddesinden geçemez oldu yazık ben devletim diyenlere, içeriye atmaya acidiginiz o adamlar masum insanların başına bela olursa bunun vebali sizin boynunuza zalime merhamet mazluma ihanettir
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    haberin başlığını okuyunca sesli güldüm.:)))))))))))))))))))))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Güvensiz şehir yoktur tedbirsiz insan vardır bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • tedbirden kastınız herkes bir pompalımı alsın kendisine ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (5 yıl önce)
    Hayat Size güzel... Titanik batarken verilen poz gibi... Ama Size bi şey olmaz, filikalarda öncelik hakkınız var, boğulmazsınız....
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    ÖNCE EMNİYET MÜDÜRÜ ŞİMDİDE MİLLET VEKİLİ , BU MİLLETLE DALGA GEÇİYORLAR ... HER GÜN SİLAHLI ÇATIŞMA OLAN ŞEHİR NASIL OLUYOR DA HUZURLU OLUYOR , TABİ SİZ HERE KORUMA ORDUSUYLA GİTTİĞİNİZDEN OLAN BİTENDEN BİHABER YAŞIYORSUNUZ , KİM BUNLARI BAŞIMIZA GETİRDİYSE YADA VESİLE OLDUYSA GÜNAHI VEBALI ONLARIN BOYNUNA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (5 yıl önce)
    haberden önceki haber silahlısaldırı 1 ağıryaralı dumura bak
    0
    0
    Yanıtla
  • BARAN (5 yıl önce)
    Sayın Çalık 10 tane koruma ile gezerse elbette huzurlu kent Malatya der.Bunlara kalırsa ülkede kriz de yok hep bunlar dış güçlerin yalanları, olan yine garibana oluyor gerçi bunları destekleyen de hep gariban kesim Allah akıl versin
    0
    0
    Yanıtla
  • nurhayat (5 yıl önce)
    bu ziyaretler gıda fiatını eski haline getirmeyecek,,insanla dalga geçmeyin.ekonomi battı.kafamı buluyorsunuz .peynir 30 tl .tüm gıda fiatları % 100 artmış .ESNAF EMEKLI İŞÇİ MEMUR bitti.sayenızde,biriniz bizi uçurdunuz biriniz Battalgazi hastanesını bitirdınız.elde var sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (5 yıl önce)
    ne yazık ki aynı gün aynı haber sistesinde 2 silahlı saldırı haberi ver yazık be bu lafları konuşmaları yapıyıorusunuz ama söylediklerinize siz bile inanmıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis (5 yıl önce)
    Daha ne kadar dalga geçeceksiniz şu malatyalıyla bilmiyorum hemde yüzümüze baka baka
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatyalı (5 yıl önce)
    Oy verirken iyiydi resmen dalga geçiyo memleketime müstahak devam ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (5 yıl önce)
    Simdi diyorumki Siyaset yalanın ta kendisidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Memet yaşar çerçi seni arıyor malatya çık gel nerdeysen kurban olam o zamanlar daha huzurluyduk kim yalan der inkar ederse malatya hayınıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Poliyanna çalık
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    iki selfi çekibdi gülücük saçtı huzurlu mutlu oldu malatya da öyle sanıyor garip. Acıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (5 yıl önce)
    Allahımne kadar huzurlu gözlerim islandi . he valla onlar büyükinsanlar doğru söylerler. inanmak lazım. kos koca vekil yalan mi soyleyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)Eco isimli kullanıcı yorumuna
    EVET , 17 YILDIR YAPTIKLARI ŞEYLER . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban Serezli (5 yıl önce)
    Yav he he...
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Dışarı çık normal vatandaş gibi gez sakin huzurlu nereymiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (5 yıl önce)
    Ara sıra malatya haberlerini okumanızı tavsiye ederim haftaya yeniden konuşalım gerçi haklısınız uyu Malatyam uyu
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Sizler.uzaydami.yasiyorsunuz.basin.yalanmi. Yaziyor.olaylari..tarafsiz.vatandasa.sorun. Malatya.huzurlum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (5 yıl önce)
    Malatyada huzur var dıyen bırı alay ediyor demektır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Sayin milletvekilimiz malatyada yasasa ne kadar huzurlu oldugunu gorur ne kadar aci bir durum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Çevreyolu noldu?Yoksa İPTAL Mİ Edildi.Her ortamda övünerek bahsediyodunuz.Bu konuda birkaç aydır sus pus oldunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arda (5 yıl önce)
    Çok huzurlu bir şehir allah için hiç kavga gürültü çar çakal YÖK bıravo
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Malatya’mız Sakin ve Huzurlu Bir Şehir”!. ilk 10 haberden 4ü şehirdeki asayiş ve huzurun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet (5 yıl önce)
    Malatya Teksas olmuş,haberi yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert44 (5 yıl önce)
    O zaman biz bu haber siyesınden her gun neden yaralama,baskın,tehtıd, cınayat haberleri okuyoruz Malatyamız hakkında.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Öznur Başkan Cumhurbaşkanımızı MAlatyada en iyi sen temsil ediyorsun... helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena (5 yıl önce)
    En büyük darbeyi Avrupa arabalar almayla ülkeye darbe vuranlar sisasilerdir seçim sonrası arabaları hep değiştirdiler Elazığ belediye başkanı Mercedes'in devlete hibe Edip yerli arabaya biniyor bunu bizim vekillerden de bekliyoruz dolar düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Bu açıklama aynen Kriz yok açıklaması gibi olmuş Merak ediyorum böyle bir dünya için ne yemeli- içmeli Ya da hangi gözcüye gidelim. Ya da bu iş için özel bir duman tütsü mü var.
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (5 yıl önce)Alperen isimli kullanıcı yorumuna
    Alperen kardeş ne yiyip içtikleri belli Ejder meyveli smoteh yiyip içiyorlar. Vatandaşda akşam pazarındaki artıkları topluyor. . . ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • Argali (5 yıl önce)
    Bunlar haber filan okumuyor herhalde .bu haberden sonraki haberlere bı baksan ne kadar huzurlu bir şehir olduğumuzu anlarsınız.kavga kaza adam yaralama.imama saldırı.bir tane insanın içinin huzur bulacağı haber yok.alenen bu gerçek dışı lafları nasıl söylüyorlar şaşiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dış güçler dış
    0
    0
    Yanıtla