SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mıza Katkılarınızı Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2018-09-19 04:20:39
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, TÜRK İŞ Başkanı Ergün Atalay, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatya’da Sivil Toplum Kuruluşları her zaman güçlü olmuştur. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Malatya’mıza katkıları her zaman büyük olmuştur. Malatyamıza okul yaptırarak eğitim alanında da katkıları olmuştur. Bundan sonrada Malatyamıza katkılarınızı bekliyoruz. Tekrar Malatyamıza hoş geldiniz diyor, sizleri ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanına misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Sayın Başkanımın, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Malatya’ya yapacağı hizmetlerde Allah yolunu açık etsin. Malatya’nın fahri hemşerisi olmaktan, Malatyalı olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Ziyaretimizi Malatyalı olarak gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Malatya’da olmaktan mutlu olduğunu belirten TÜRK İŞ Başkanı Ergün Atalay ise, “Burada gerçekleştirilen programlarda bulunmaktan bu ortamı hep birlikte yaşamaktan çok mutluluk duydum. Ev sahipliğinizden dolayı Sayın Başkanımıza ve Malatyalılara teşekkür ediyorum. Malatya’daki bu güzel havayı teneffüs ederek keyifli bir gün geçirdik” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın kendilerini Malatyalılar adına ağırladığını belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın inşallah bundan sonraki zamanda da başarılı çalışmalarına şahit olacağız. Malatya’nın güzel insanları ile birlikte güzel bir gün yaşadık. Burada hep birlikte olma mutluluğunu yaşattığı içinde ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise yaptığı konuşmada, “Türkiye’de söz sahibi olan, Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesi için elini taşın altına koyan başkanlarımızı Malatya’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkanımızı çalışkanlığı ve hizmetleriyle yakinen takip etmekteyiz. 112 Acil Eylem Planı ile açıklamış olduğu hizmetleri de inşallah en kısa sürede hayata geçirir. Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ile birlikte Malatya’yı daha da geliştirmek için çalışmalar yapmaktadır. Malatya Büyükşehir Belediyemiz altyapı, üstyapı çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel alanda da yoğun bir çaba göstermektedir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a Dede Korkut kitabı hediye ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da misafirlere kayısı, kayısı kristali ve bakır el işlemeli çaydanlık seti hediye etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Süleyman (5 yıl önce)
    YEŞİLTEPE BİR SENEDİR TOZ TOPRAK İÇİNDE MİLLET BİR ÇAMAŞIRI TOZ YÜZÜNDEN İKİ DEFA YIKAYANLAR ÇOĞUNLUKTA OZAMANDA SU PARASI 300 VEYA 400 TL SÜREKLİ ÇARŞIDAKI REKLAM PANOLARINDA MEHMET ÇINAR ,,,HACI UĞUR POLAT Yeşiltepe den OY YOK BUNLARA KENDİNİ BİLENLER TOZU SU PARASINI BİLENLER VERMESİN
    0
    0
    Yanıtla