SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın 7'nci Milletvekiliyim"

0
Güncellendi - 2018-07-25 02:38:45
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, “İktidarın 16 yıldan beri yürüttüğü politikalar, ülkemizi bir adım ileri götürmedi. Bu ülkenin kalkınması ve ileri gidebilmesi için iktidarda köklü bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç var” dedi.

Partisinin Malatya İl binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman, 24 Haziran seçimlerinden sonra ilk kez memleketini ve ailesini ziyaret etti. Seçilen milletvekilleri ile atanan kabinenin Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Karaduman, “Seçim ve sürecindeki kutuplaşma, kamplaşma ortamının yerini toplumsal uzlaşmaya bırakmasını temenni ediyorum. İktidarın 16 yıldan beri yürüttüğü politikalar, ülkemizi bir adım ileri götürmedi. Bu ülkenin kalkınması ve ileri gidebilmesi için iktidarda köklü bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç var. Biz Saadet Partisi olarak toplumun hiçbir ferdini kendimize düşman görmedik ve bundan sonra da görmeyeceğiz. Bizim düşman olarak telakki edeceğimiz şey, Malatyalının emeğini, Anadolu insanımızın alın terini sömüren vahşi kapitalist nizam ve ülkemizi her geçen gün bataklığa sürükleyen emperyalizmdir” diye konuştu.

DERS ALINMAZSA FETÖ GİDER, SAMUEL ETO GELİR

Türkiye ve dünya gündemine ilişkin açıklamalarda da bulunan Abdulkadir Karaduman, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimine de değindi. Milli Görüş olarak ülkemizde bugüne kadar gerçekleştirilmiş bütün darbe ve girişimlerinin her daim karşısında olduklarını belirten Milletvekili Karaduman, “Bu sene de 15 Temmuz adına birçok anma etkinlikleri yapıldı. Ancak bu elim hadiseyi anlamak adına hiçbir etkinlik yapılmıyor ve gerekli hiçbir ders alınmıyor. Unutmamak gerekir ki bu ihanet şebekesi; Dış politikada ABD, AB ve NATO ile işbirliğinden yanaydı. Ekonomide faizci kapitalist düzenden yanaydı. Kamu kurumlarında kadrolaşmak için liyakatten değil, itaatten (Adam kayırma, torpil) yanaydı. Kamu kaynaklarını parsel parsel ele geçirmekten, kendi çıkarı için kullanmaktan yanaydı. Allah’a inanmak değil; kitleleri Allah ile aldatmaktan yanaydı. Kendi cemaati dışındaki Müslümanlarla mücadele ederken, küresel haydutlarla ittifak etmekten yanaydı. Bugün bu gerçekler göz ardı edilirse Fetö gider Samuel Eto gelir” şeklinde konuştu.

FİLİSTİN’İN SEMALARINDA HAVAİ FİŞEK DEĞİL, NE YAZIK Kİ BOMBALAR PATLIYOR

Filistin’de yaşanan katliamlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, şunları kaydetti:

“Seçimlerde, ‘Ak Parti Kazanırsa Semalarında havai fişekler patlayacak’ denilen Filistin semalarında ne yazık ki bombalar patlıyor. Katil İsrail yine Filistin halkına kan kusturuyor. İsrail bütün bunları yaparken Türkiye’de ki iktidar sahipleri tek bir somut adım dahi atmıyor. Bu anlamda siyasi iktidar üzerine düşeni yapmalı, siyasi, ekonomik ve diplomatik bütün adımları atmalıdır ki, bir sivil toplum kuruluşundan farkları olsun. Milli Görüşün 11 aylık iktidarı döneminde İsrail Filistin’e bir tek taş dahi atamazken, Ak Partinin 16 yıllık iktidarında Filistin’e saldırılar ne yazık ki eksik olmuyor. İnşallah en kısa zamanda İslam ülkeleri bir araya gelir, gerekeni yapar ve İsrail geldiği yere gönderilir ve Filistin özgürleşir.”

MALATYA’NIN 7'NCİ MİLLETVEKİLİYİM

Basın toplantısının ardından Beraberindeki Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Canbay ile birlikte Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan’ı makamında ziyaret eden Abdulkadir Karaduman, Malatya’da ki üretim ve ticarete ilişkin bilgi aldı. Kendisinin de Malatyalı olduğunu vurgulayan Karaduman, “Malatya’mızın en kıymetli ve ortak değeri kaysıdır. Bu konuda Malatya ve Malatyalıların emrindeyim. Hangi alanda ve nerede olursa olsun Malatya’nın kalkınması için, kaysı konusunda gelişmelerin sağlanması için kendimi Malatya’nın yedinci milletvekili olarak sayıyorum ve onların emrindeyim, hizmetindeyim. Kaysı yoğun emek bir üründür. Bu ürünü üretenlerin hakkını mutlaka almaları gerekiyor” dedi.

MALATYALILARIN HİZMETİNDEYİM

Aynı heyetle birlikte Malatya Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret eden Karaduman, “Ben 26 yaşındayım. 23 yaşıma kadar Malatya’da yaşadım. Eğitimimi bitirdikten sonra Ankara’ya gitmiştim. Konya Milletvekili olsam da, ben bir Malatyalıyım. Malatya’nın 6 tane milletvekili var, yedincisi de benim. Bana ne zaman ihtiyaçları olursa olsun ben Malatya’nın, Malatya halkının emrine, hizmetine hazırım” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Muhammet (5 yıl önce)
    Ülkemizde aklını peynir ekmekle yemek deyimi var.Malatyanın değil ülkemizin böyle vekillere ihtiyacı yok.Arkadaşım sen görme kabiliyetini bir hekime göster.Çünkü sen kör oluşsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özcan Gökhan (5 yıl önce)
    Tebrik ederim malatyalikiz olmak ve malatyaya yapılacak hizmetler için çaba sarfetmenizden dolayı teşekkür ederim.ancak o partiyi terketmeniz daha doğru olacaktır o partiniz fosil oldu.saygılarımla başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (5 yıl önce)
    Akp fanatiklere göre seni dindende atarlar..ya mecusi yada deis yaparlar...uslublara bak hep hakaret..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun hemşerim,Allah utandırmasın,inşallah Malatya ya hizmetin olur...........................
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Keşke büyüdükten sonra olsaydın vekil.Ne amatörce bi konuşma bu böyle danışmanın falan yokmu kardeş senin şimdi diyeceksinki danışman ne ?neyse boşver eto bitmiş:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah Taş (5 yıl önce)
    Yav he, he. Sen seçim için 1 gün bile Konya'ya gitme, hasbelkader vekil ol,sonra gel Malatya'da eleştir de, eleştir. İstersen bir Konya'ya git bakalım,sokakta kaç kişi senin Konya vekili olduğunu bilecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Tam Meclisin ihtiyaç duyduğu bir milletvekili. Fetö gider,Samuel Etoo gelir.Kafiyesi uymuş.Anlamı o kadar önemli değil.Milletimize hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (5 yıl önce)
    İfadelerinizdeki benzetmeleriniz bile siyasetten ne kadar anladığınızı çok iyi göstermiş. "Feto değil samuel eto. Havai fişek değil bomba. 16 yıldır bir adım bile ileri götürülemeyen Türkiye" bu ifadeleri ilkokul çocukları bile kullanmaz be. Yazık ki rahmetli erbakan hocadan gram bir tecrübe dahi almamışsınız. Madem o kadar siyasette iddalısınız. Neden Tek başınıza meclise giremediniz? Sırf çıkar uğruna Neden görüşünüze aykırı insanların parti çatısı altında toplandınız? Madem o kadar seçmeniniz var, partinizden girseydiniz ya. Halk yemiyor artık bu lafları. Biraz iş belleyin iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • ?? ????
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncay (5 yıl önce)
    çok duygusal çok dokunaklı konuşmuş o yüzden yazının tamamını okuyamadım bu millet şaşırmış chp hdp yi anladıkta bu sağ partilere şaşıyorum konuya akp ve reisi eleştirerek sallayarak başlıyorlar karamolla köklü değişikliği gördü arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim bırakın kardeşim git akp ye rica et yalvar seni kabul etsinler doğru dürüst siyaset ve hizmet yap saadet zinciri koptu bitttiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Akp geç doğru dürüst siyaset yap derken herhalde uykuymuşsunuz sağ kokenli diye çıkıp her yalana ortak olacak değil ortada bir yalnış varsa söylemek gorevidir abd ve israilin çizgisinde ilerleyen bir akp var ancak bunları neden eleştirmiyorsunuz dikkatini cekeyim büyük israil devleti kuruldu baskenti kudüs
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa coskun (5 yıl önce)
    Terörist ile aynı çuvala girenlerle bir ol onların oyu ile milletvekili ol sonra da ahkam kes yemezler hayvan terli
    0
    0
    Yanıtla
  • sahipsiz malatya (5 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    hayatlarını vekil olma uğruna vermiş malatya da onlarca siyasetci var.aday dahi gösterilmemiş.26 yaşında hiç bir çalışma yapmadan vekil oldu.bazı şeyler kaderdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (5 yıl önce)
    Basarilar dilerim
    0
    0
    Yanıtla