SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın Adayı Aydınlar

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı iş adamı Mehmet Ali Aydınlar, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) üstün hizmet ödülüne aday gösterildi. Aydınlar, son olarak doğduğu ilçe olan Arapgir'e merhum oğlu Kerem Aydınlar anısına Türkiye'nin en modern eğitim kampusunü yaptırmıştı.

Malatya İl Genel Meclisi, TBMM üstün hizmet ödülüne aday ismi belirlemek için olağan üstü toplandı.

İl Özel İdaresi Salonu'nda Naci Şavata başkanlığında olağan üstü toplanan İl Genel Meclisi, TBMM üstün hizmet ödülüne aday isim olarak Mehmet Ali Aydınlar'ı kabul etti. Alınan İl Genel Meclisi kararı Vali Ulvi Saran'ın onayından sonra TBMM'ye gönderilecek.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, zamanı geldiğinde görevi teslim edecek kişi olarak açıkladığı iş adamı Mehmet Ali Aydınlar, 27 Nisan 2008'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Kerem'in adına doğduğu ilçe Malatya'nın Arapgir ilçesine Kerem Aydınlar Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Kampüsü yaptırmıştı.

Aydınlar, doğduğu ilçe Arapgir'de Bağbozumu şenliklerinden tarihi yapıların onarılmasına, anaokulu yapımına katkıda bulunmasından birçok hizmete yardım yapması ile tanınıyor.

Malatya'da 1956'da doğan Mehmet Ali Aydınlar, iş hayatına 1981'de mali müşavir olarak atıldı. 1993'te Acıbadem Hastanesi girdiği sağlık sektöründe büyük işlere imza attı. Acıbadem Sağlık Grubu, 2000 yılının sonunda halka açılarak borsada işlem gören tek sağlık kuruluşu oldu.

Fenerbahçe'de bir süre yöneticilik yaptı. 14 Şubat 2008'de Futbol Federasyonu yönetim kuruluna seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız