SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Adını Duyuracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:50
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şerif Büyükdaş, kulüp olarak çıtayı yükselttiklerini, dünyaya Malatya’nın adını duyurmayı hedeflediklerini söyledi. 

Büyükdaş, Malatya Belediyesi’nin destekleriyle müsabakalara katıldıklarını kaydederek, “Günümüz sporu artık profesyonelce yapılıyor. Bizimde profesyonelliğe giden yoldaki en büyük destekçimiz Malatya Belediyesi oluyor. Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın destekleriyle kulüp olarak Malatya’yı gururla temsil ediyoruz. Sporcularımızdan Emre Yaylacı ve İzzet Yaylar büyük başarılara imza attı. Alttan genç sporcularımızda yetişiyor. Sesimizi tüm dünyaya duyuruyoruz. Malatya’nın adını dünya çapında duyurmak bizlere ayrı bir gurur veriyor. Bu anlamda Malatya Belediyemiz bizlere her zaman destekte bulunuyor. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda da bizlere yardımcı olurlarsa, bizlerde elde edeceğimiz başarılarla desteklerinin karşılığını veririz” dedi.

Daha büyük başarılar elde etmek amacıyla altyapıdan sporcuların yetiştirildiğine dikkat çeken Büyükdaş, “4 yılda 66 madalya kazandık. Emre Yaylacı, Dünya Oyunlarında yüksek atlamada dünya ikinciliğini elde etti. Sporcumuz, uzun atlamada Paralimpik Olimpiyatlarına hazırlanıyor. Yunus Emre Özpolat ve Ömer Uçar futbol ve goalball branşlarına hazırlanıyor. Londra Paralimpik Oyunlarında goalball müsabakalarında Türkiye üçüncü oldu. Görme engellilere ait olan bu spor dalında başarının daha da yükselebilmesi için çocuklarımızı küçük yaşta bu spora yönlendiriyoruz. Bunun yanında Kahraman Kurbetoğlu oynadığı futbolla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Çıtayı yükselttik. İnşallah bundan sonra daha da büyük başarıları elde edeceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız