SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Akciğeri Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, yapımı süren Sümerpark'ta muhtarlarla gezi ve toplantı düzenlerken, parkın kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"..24 Nisan Perşembe günü Sümerpark alanında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın yanı sıra Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Eren, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ile çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

Her ay Belediye ile muhtarlar arasında mutat olarak gerçekleştirilen toplantılardan birini daha Sümerpark alanında gerçekleştirdiklerini belirten Muhtarlar Dernek Başkanı Eren, “Sümerpark gerçekten çok güzel olmuş. Belediye Başkanımızın şahsında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Malatya’nın akciğeri oldu, tüm Malatyalılara açık bir alan haline geldi. Malatya’mıza yakışan bir park olarak ortaya çıktı” dedi.

Park alanında yenilen öğlen yemeğinden sonra Belediye Başkanı H.Cemal Akın, muhtarlar ve basın mensupları ile birlikte Sümerpark’ı gezerek bilgiler verdi.

Muhtarlarla her ay mutat toplantılar yaptıklarını, Nisan ayı toplantısını ise Sümerpark’ta gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın, bu toplantılarda muhtarların Malatya ve mahalleleri ile ilgili sorun ve talepleri kendilerine ilettiklerini, bu sorun ve taleplerin imkanlar dahilinde öncelik sırasına göre çözüldüğünü söyledi.

Bazı belediye hizmetleri ile ilgili belgiler veren Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Sümerpark’ın tamamlanma aşamasına geldiğini, yeşillendirme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, yakında parkın hizmete gireceğini söyledi.

Belediye binasının da Haziran ayında tamamlanacağını belirten Başkan Akın, binanın hizmete girmesiyle birlikte birçok binaya dağılmış olan Belediye birimlerinin bir çatı altında toplanacağını kaydetti.

Başkan Akın, Beydağı eteklerinde 60 bin dönümlük araziyi imara açtıklarını, 2000 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Sanayi kavşağında inşaatına başlanan altgeçidin bitmesiyle bölgede trafik yoğunluğunun azalacağını söyledi.

Mevcut Hal binası yerinin kat kat fazlasıyla değerlendirildiğini de belirten Başkan Akın, Yeni Hal Binasının Hizmet Grupları Sitesi’ne yapılacağını, satıştan kalan diğer parayla da öncelik ve önem sırasına göre Malatya’ya hizmet götüreceklerini belirtti.

Malatya’ya ve Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür eden mahalle muhtarları, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Sümerpark, Meyvecilik ve Şeker arazilerinin Malatya halkına kazandırdığı için, ayrıca Mahalle muhtarları Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Malatya trafiğini rahatlatmak için yaptığı iki adet araç altgeçidi, Malatya’ya kısa bir sürede getirilen Doğalgaz, Yeni Cami Çevre düzenleme çalışmalarından dolayı da teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız