SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Ayıbı Gibi Duruyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Eski Şire Pazarının Malatya'ya yakışır bir hale getirileceğini söyledi.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sami Payza ile Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Sevim, Ekrem Özbey ve bazı daire müdürleri ile birlikte Eski Şire Pazarındaki işyerlerini tek tek gezen Belediye Başkanı Cemal Akın, esnafın sorunlarını dinledi.

Eski Şire Pazarı'nın yeniden düzenlenmesi konusunda esnaftan müracaatlar olduğunu belirten Belediye Başkanı Akın, sıkıntıların giderilmesi için, eski şire pazarının yeniden düzenlenmesi amacıyla teknik personel tarafından incelemeler başlatıldığını ve burası ile ilgili birtakım çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şire Pazarının yeni yerine taşınmasından sonra Eski Şire Pazarının Malatya'nın ayıbı olarak durduğunu belirten TSO Meclis Başkanı Sami Payza ise buranın tekrar Malatya'ya kazandırılmasının hem esnaflar açısından, hem de Malatya açısından çok faydalı olacağını söyledi.

Başkan Akın'ın, ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirten Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu da, Eski Şire Pazarı'nın yeni bir görünüme kavuşması için Başkan Akın'dan yardım beklediklerini belirterek, "Buraya yeni bir imaj kazandırır, faal duruma getirirseniz, esnaf arkadaşlarımız olarak size minnettar olacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız