SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Bakanı Benim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:58:25
A- A+ PAYLAŞ

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde 6 bakan, Başbakanlık müsteşarı ve çok sayıda bürokratla birlikte tam anlamıyla Malatya’ya çıkarma yaptı. 

-Büyükşehir statüsüne kavuşan şehirlere yaptığı “Toplu açılış” içerikli gezi kapsamında Malatya’yı da ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 21 Eylül saat 12.30’da Başbakanlığa ait Ana uçağı ile Malatya’ya geldi, Darende ve Doğanşehir ilçe ziyaretlerini de kapsayan çok yoğun bir programdan sonra 22 Eylül saat 21.30’da Malatya’dan ayrıldı. 

-Erdoğan ile birlikte Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel de Malatya’ya geldi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da, Başbakanın programına Pazar günü Darende’den itibaren katıldı.

-Başbakan Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan da Cumartesi gecesi İstanbul-Malatya tarifeli seferi ile Malatya’ya gelerek, Pazar günkü Valilik ve Belediye ziyaretleri ile Darende ve Doğanşehir programlarında babasına refakat etti. 

-Başbakanla birlikte Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Arapgir’e giderek TFF Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın Kıbrıs’da askerlik görevini yaparken trafik kazasında vefat eden oğlu Kerem Aydınlar adına yaptırdığı ve 4 yıldan bu yana eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren, bu yıl da ilk mezunlarını veren Kerem Aydınlar Öğretmen Lisesi’nin açılış törenine katıldı. Arapgir’deki programa CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da katıldı. 

-Başbakan olduktan sonra bugüne kadar yaklaşık 10 defa Malatya’yı ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu ziyaretinde ilk defa geceyi Malatya’da geçirdi ve 2 günlük mesaisini Malatya’ya ayırdı. 

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 Eylül Cumartesi günü Malatya Erhaç Havalimanı’nda kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Başbakanı karşılamaya gelenlerini araçları uzun bir araç konvoyu oluşturdu. 

-Başbakan için kurban kesmek isteyen, bunları da daha önce davul-zurna eşliğinde şehirde gezdiren bir vatandaş, başbakanlık korumaları tarafından engellendi ve üzerlerinde “AKP” yazan kurban adayı hayvanlar Başbakan Erdoğan’ın göremeyeceği bir uzaklığa gönderildi. 

-Havalimanındaki izdiham nedeniyle bayılan bazı kişilere sağlık ekipleri müdahale etti. 

-Başbakanlığa ait üzerinde Türkiye Cumhuriyeti yazılı otobüsle havalimanından ayrılarak Malatya şehir merkezine doğru hareket eden Başbakan Erdoğan havalimanı yolu üzerindeki köy ve mahallelerde durarak kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara oyuncak, gençlere ise satranç takımı hediye etti. 

-Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki tepelerde özel harekât polisleri ve jandarma güvenlik önlemi aldı. Konvoyun üstünde, üzerinde özel kamera bulunan polis helikopteri devamlı tur attı. 

“TAYYİP AMCA YOLUMUZ YAPIN, YAPMAZSANIZ HARAM OLSUN”

-Başbakan Erdoğan Erhaç Havaalanı yolu üzerinde bulunan Aksaray Köyü’ndeki mola sırasında ilginç bir diyalog içinde buldu kendini. Otobüsü bir grup Aksaraylı tarafından durdurulan Başbakan Erdoğan, onlarla sohbet etti. Bu sırada bir çocuk ön kapıya yaklaşıp içinde birkaç elma bulunan poşeti uzatarak, “Bu elmalar sizin için” dedi. Erdoğan da, “Bu da senin için” diyerek elindeki oyuncağı çocuğa uzattı. Çocuk bu arada Erdoğan’a, “Tayyip Amca yalnız yolumuzu yapın. Yapmazsanız haram olsun” dedi. Bu söz üzerine kısa bir şaşkınlık yaşayan Erdoğan çocuğa, “Bu yolu mu? Ama bu çok ağır oldu. Bu yolu kim yaptı?” diye sordu. Çocuk “Siz” diye cevap verince, “Ama bak bu yol için teşekkür etmiyorsun. Burası için diyorsun ki haram olsun. Beni üzdün” yanıtını verdi. 

-Başbakan, daha sonra kendisini üzdüğünü söylediği çocuğa kartvizitini vererek “İstediğin yapılacak. Kısa sürede bu iş yapılmazsa bu karttaki telefondan beni ara” diyerek, elmaları helal ettirmek için yolun yapılacağına dair söz verdi. 

- Erdoğan’la Aksaraylı çocuk arasında geçen bu diyalogun ertesi günü (Pazar) Özel İdare Genel Sekreterliği ve Malatya Belediyesi’ne ait çok sayıda iş makinası Aksaray’a giderek havaalanı yolu ile köy arasındaki bağlantı yolunu yapmaya başladı. 

ANEMON OTELDE SİVİL TOPLUM KURULUŞU TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU 

-İki günlük ziyaretin ilk programı Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Öğle saatlerinde Malatya’ya gelen Başbakan Erdoğan, doğrudan Anemon Otel’e geçti ve burada Malatya’da faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ve iş dünyasının temsilcileri ile buluştu. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda, başbakanın gündeme ilişkin konuşmasının ardından soru-cevap bölümüne geçildi. 

-Başbakana sorulan sorular arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe belediye başkan adaylarının kimler olacağına dair sorular da vardı. Yazılı olarak verilen soruları cevaplandıran Başbakan Erdoğan bu konudaki hiçbir soruyu cevaplamadı. 

DEMEK Kİ DOĞRU YAPMIŞIZ

-Başbakan Erdoğan’a yöneltilen soruların büyük bölümü Malatya’daki elektrik dağıtım işini yürüten Aksa Enerji’ye ilişkin şikâyetlerdi. AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’ün bir hafta önceki “Malatya’daki rakibimiz ne CHP ne de MHP’dir. Malatya’daki tek rakibimiz AKSA Elektrik’tir” şeklindeki sözlerle halkın şikâyetlerini dile getiren konuşmasına karşın Başbakan Erdoğan özelleştirme sonrası yatırım ile özelleştirme öncesi yatırım miktarını karşılaştırarak, “Özelleştirme öncesi TEDAŞ 60 Milyon liralık yatırım yapmış. Özelleştirmeyi kazanan firma ise 80 milyon liralık yatırım yapmış. Demek ki özelleştirme yaparak doğru yapmışız” dedi. 

MİLLİ EĞİTİME ELEŞTİRİ: ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE 70. SIRA MALATYA’YA YAKIŞMIYOR 

-Erdoğan’a yöneltilen bir başka soruda ise Malatya’nın AKP döneminde büyük eğitim yatırımları almasına karşın üniversiteye giriş sıralamasında 70. sırada olmasının yarattığı olumsuzluklar aktarıldı ve Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin Malatya’nın eğitimdeki başarısızlığını önleyecek bir yönetim ortaya koyamadığı iletildi. Başbakan Erdoğan, bu soru-yorum üzerine, üniversiteye giriş sıralamasında Malatya’ya 70. sıranın yakışmadığını belirterek, bu konuda gerekli tedbirleri alacaklarını söyledi. 

BAŞBAKAN OLARAK SİZİN BAKANINIZ BENİM 

-Başbakan Erdoğan’a “Malatya her seçimde size büyük destek verdi. Neden hala bir bakanımız yok?” şeklindeki soruyu ise gülerek şöyle cevapladı: “Türkiye’nin 81 iline bakanlık veremem ki... Başbakan olarak sizin bakanınız da benim”.

-Bir esnaf meslek odası başkanının “Kısa süre sonra açıklayacağınız demokratikleşme paketinde esnafı rahatlatacak unsurlar da var mı?” şeklindeki soruyu da Başbakan Erdoğan gülerek cevapladı. Erdoğan bu soruya karşılık “Demokratikleşme paketi ayrı, ekonomik paket ayrı şey. Ekonomi paketini açıkladık. Demokratikleşme paketinin içinde öyle bir şey yok” dedi. 

-“Sayın Başbakanım Malatya Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü Malatya’da 2 ya da 3 hafta içinde bitirilebilecek işleri 1 ya da 2 yılda ancak yapıyor. Fakat sizin Malatya programınız belli olunca, bu kurumlar çalışmayı hatırladı ve çok yoğun çalışmaya başladılar. Sizin yılda bir değil de 6 ayda bir Malatya’yı ziyaret etmeniz mümkün değil mi?” şeklindeki soruya karşılık “Tabii ben de 6 ayda bir Malatya’ya gelmeyi çok isterim. Ama siz de takip ediyorsunuz sadece Türkiye’de değil uluslar arası arenada da yoğun bir programımız var. Bir de bizim de ailemiz var. Onlara da zaman ayırmak zorundayım. Ama mümkün olan sıklıkta Malatya’ya geleceğim” ifadelerini kullandı. 

CAMİ MESELESİNİ KONUŞACAĞIZ

- Hızlı trenin ne zaman Malatya’ya geleceği konusundaki bir soruya açık uçlu cevap veren Erdoğan, “Ulaştırma Bakanlığı çalışıyor. Malatya da programın içinde” dedi. Erdoğan Kuzey Çevre Yolu konusunda ise “Çalışmalar devam ediyor” demekle yetindi. 

- Sivil toplum kuruluşları ile buluşmasında Erdoğan’a işadamı ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk tarafından belediye binası yanında bulunan, halihazırda miting meydanı olarak kullanılan belediyeye ait alan üzerinde yapılması planlanan caminin daha uygun yerler olmasına rağmen buraya yapılmak istenmesi konusundaki tartışmalar iletilerek, bu konudaki düşüncesi soruldu. Erdoğan, bu konuda “Şimdi işte bam telime bastınız. Ben o hayırsever vatandaşımıza teşekkür ederim. Konuyu görüşeceğiz. Zaten biraz sonra mitinge gideceğim ve caminin yapılmak istendiği alanı ben de göreceğim. Daha sonra da hem belediye başkanımız hem de hayırsever vatandaşımızla konuşacağız. Malatya’ya 10 bin kişilik cami yakışır.” diye konuştu. 

- Toplantı yaptığı oteldeki kayısı ve kayısı ürünleri satan bir işyerinde eşi ve kızı için kayısı ürünlerinden elde edilen doğal cilt bakım ürünleri satın alan Başbakan Erdoğan işyeri sahibinin “Sayın başbakanım bunları bizim hediyemiz olarak kabul edin” teklifini reddetti. “Para almazsan bırakırım” diyen Erdoğan’ın kararlı tavrını gören işyeri sahibi parayı almak zorunda kaldı. Erdoğan buradaki alışverişi için 300 TL ödedi. 

-Başbakan Anemon Oteli’ndeki toplantıdan sonra, daha önce dağıtılan programa göre Valiliği ardından 2. Ordu’yu ziyaret edeceği belirtilmesine rağmen, Valilik programını Pazar gününe bırakarak, direkt 2. Ordu Komutanlığı Karargahı’na gitti ve burada Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi tarafından askeri törenle karşılandı. 

MİTİNG KALABALIK TOPLANMASI İÇİN GECİKTİRİLDİ 

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitap edeceği saat 16.00’daki mitingin başlamasının yeterli kalabalığın toplanamadığı gerekçesiyle geciktirildiği de öne sürüldü. Bu sırada, miting alanındaki organizasyon yetkilileri ile AKP’li yöneticiler arasında sık sık telefonla iletişim kurularak Başbakan Erdoğan’ın miting alanına geliş saati ayarlandı. Başbakan Malatya Belediyesi yanındaki alanda yapılan toplu açılış töreni / miting yaklaşık 1,5 saat gecikmeyle gerçekleştirildi. 

-Başbakan Erdoğan’ın konuşması öncesinde adları anons edilen bakanlar arasında en büyük alkışı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç aldı. 

-Malatya Belediyesi Esenlik Ltd. Şti. mitinge katılan binlerce kişiye ücretsiz su dağıttı.

MİTİNGE 2011 MİTİNGİNE GÖRE YARIDAN DAHA AZ KATILIM 

- 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçimine büyükşehir statüsü ile girecek olan Malatya’da, bu seçimlerin erken mitingi niteliğindeki AKP Mitingi, milletvekili genel seçim öncesinde yapılan 17 Mayıs 2011 tarihindeki mitinge göre oldukça sönük katılımla gerçekleşti. Cumartesi günü yapılan mitinge katılım 2011 mitingine göre % 50’den daha düşük düzeyde gerçekleşti. Mitingin sonlarına doğru, Başbakan Erdoğan’ın konuşması devam ederken yağmurun çiselemeye başlaması ile birlikte miting katılımcıları dağılmaya başladı. 

-Erdoğan miting konuşmasında ağırlıklı olarak Suriye politikasına dair konuştu ve ana muhalefet partisi CHP’yi Suriye Lideri Beşar Esad’a destek vermekle itham ederek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na  ağır suçlamalarda bulundu.

-Erdoğan'dan önce konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bakanlığının Malatya'ya yaptırdığı 25 bin kişilik stad için "UEFA kriterlerine uygun 25 bin kişilik stad" olarak lanse etti. Ancak seyirci kapasitesi bakımından UEFA standartlarına uygunluk rakamı 25 bin değil, en az 33 bin olması gerekiyor.

-Başbakan Erdoğan’ın mitingin 2011 mitingine göre sönük geçmesinin nedenlerini AKP Malatya il yöneticilerine ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sorduğu, bu isimlerin mitinge düşük katılımı, “Mitingin toplu açılış amaçlı düzenlenmesi” ile izah etmeye çalıştığı ancak bu izahın Başbakan Erdoğan’ı ikna etmediği öne sürüldü. Bu arada, miting alanına gelen vatandaşların üzerindeki bozuk para- çakmak gibi materyallerin arama noktalarında alınmak istenmesi nedeniyle birçok vatandaşın alana girmekten vazgeçmeleri, yine havanın kapalı olması yüzünden birçok vatandaşın gelmemeyi tercih ettikleri gibi gerekçeler de dillendirilirken, bunların katılımın önceki yıllara göre düşük olmasını izah etmekten uzak olduğu değerlendirildi.

- AKP liderinin konuşmasının giriş bölümünde andığı Malatyalı kültür, sanat ve siyaset adamları arasında en yoğun alkışı protest müziğin en önemli isimlerinden Ahmet Kaya ve görevi başında iken vefat eden Turgut Özal aldı.

- Miting sonrasındaki durak 10 yıl önce temeli atılan ancak bu yıl bitirilen Çalık Eğitim Yerleşkesi’ydi. Başbakan Erdoğan İPAŞ iplik fabrikası arkasında kurulan eğitim tesislerinin açılışını Sabah-ATV Grubu’nun patronu Ahmet Çalık ve babası Mahmut Çalık ile birlikte yaptı. 

- Malatya Valisi Vasip Şahin’in Cumartesi gecesi Başbakan Erdoğan onuruna Ramada Altın Kayısı Otel’de verdiği yemekte, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın evinde hazırlatarak otele getirdiği içli köfte ve kiraz yaprağı sarması da konuklara ikram edildi. Öznur Çalık’ın bu yemekleri eşi ile birlikte Malatya’ya geleceği, program arasında Çalık’ın evine konuk olacağı ifade edilen ancak rahatsızlığından dolayı gelemediği öğrenilen Emine Erdoğan için hazırlattığı, Emine Hanım’ın gelememesi üzerine Başbakana ikram için otele götürdüğü öğrenildi. 

-Erdoğan’ın Malatya’daki 2. gün programı Pazar günü Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi ziyareti ile başladı. 

-Başbakanın ziyareti nedeniyle alınan önlemler doğrultusunda Valilik yanındaki ulaşıma kapanan yoldan geçmek isteyen gelin arabasındaki damat, görevli polisler tarafından buradan geçemeyecekleri, bir başka güzergahtan gidecekleri yere ulaşmaları gerektiği söylenerek güçlükle ikna edildi. 

- Malatya Belediyesi’ni ziyaretinde, Belediye Başkanı Ahmet Çakır Başbakan Erdoğan’a Malatya Belediyesi Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan III. Ahmet dönemine ait bir ferman örneği hediye etti. Bu hediye, “Ahmet Çakır, III. Ahmed’in fermanını hediye ederek başbakana adını unutturmamanın formülünü buldu” esprisiyle yorumlandı. 

-Bilgi Notu: Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın bir ferman örneğini Başbakan Erdoğan’a hediye ettiği Osmanlı Padişahı III. Ahmed, 1673-1736 yılları arasında yaşadı. Patrona Halil İsyanı sonrasında 1731 yılında tahttan inmek zorunda kalan III. Ahmed, isyan sırasında isyancıların dayatması üzerine Sadrazam Nevşehirli Damat İbrahim Paşa’nın idamı için ferman yayınlamak zorunda kalmıştı. Bir başka iddiaya göre ise, Sadrazam Damat İbrahim Paşa, bir yıl sonra Padişah III. Ahmed’in de tahttan inmesini sağlayan isyancılar tarafından işkence ile öldürüldü.

BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIR NEDEN YOKTU? 

-Başbakan Erdoğan valilik ve belediye ziyaretlerinden sonra beraberindeki bakanlar ve işadamları birlikte Darende’ye geçti. 3 helikopterle yapılan seyahatte, Darendeli olan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın bulunmaması ve makam aracıyla Malatya’dan Darende’ye gitmesi spekülasyonlara neden oldu. Siyasi kulislerde “Başbakan Erdoğan Ahmet Çakır’ın ilçesine gidiyor ve başkanı yanına almıyorsa bir sorun vardır” yolunda yorumlar yapıldığı gözlendi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın, Darende’den Doğanşehir’e geçiş sırasında da helikoptere “yer olmadığı” gerekçesiyle binememesi üzerine makam aracıyla Darende’den ayrıldığı belirtilirken, Çakır gezinin son ayağı olan Doğanşehir’e gidemedi. Başbakanın, yerel mesaj olarak “Büyükşehir”i dillendirdiği Malatya gezisinin ikinci gününde, kendini “Büyükşehir Belediye Başkanlığı”na hazırlayan Ahmet Çakır’ın helikopterde yer bulamaması, Doğanşehir’e de gitmemesi “aday gösterilmesi düşünülmüyor” yorumlarını destekledi.

-Başbakan Erdoğan, Darende’de ilk olarak Somuncu Baba Türbesini ziyaret etti. Başbakan, basına kapalı olan bu ziyareti sırasında Esseyid Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hamit Hamideddin Ateş’le, de yeni yapılmakta olan camiinin bulunduğu yerde yaklaşık 1 saatten fazla süren bir görüşme gerçekleştirdi. Başbakan daha sonra Ateş’le birlikte yemek yiyecekleri eve yürüyerek gitti. Başbakan ve beraberindekiler burada bir süre kalırken, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ın erken ayrıldıkları gözlendi.

- Darende’deki açılış töreni sırasında Adana Şehir Hastanesi’nin ihalesini 1 milyar TL’ye alan Rönesans Holding ve MalatyaPark Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ve Sadullah Ilıcak'a eğitime katkılarından dolayı Başbakan Erdoğan plaket verdi.

- Programın son durağı Darende’den sonraki Doğanşehir’di. Doğanşehir’deki toplu açılış töreni ve mitingden sonra, beraberindekilerle birlikte LC Waikiki firmasının sahibi Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’ün kendisiyle aynı ismi taşıyan babası Vahap Küçük’ün evine giden Başbakan Erdoğan burada bir süre dinlendi ve yemek yedi. Erdoğan burada Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük ile baş başa uzun bir görüşme gerçekleştirdi. 

- Doğanşehir'in CHP'li belediye başkanı İbrahim Karaman, toplu açılış töreninden sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı belediyeye davet etti. Başbakan da, bu davete icabet etti. Belediye başkanının makamında bir süre kalan Erdoğan'la başkan arasında nezaket cümleleri içeren konuşmalar oldu ve Karaman, Başbakana kayısı ikram etti. Başbakan belediyeden ayrılırken, milletvekili Ömer Faruk Öz de, siyasi nezaketinden ötürü belediye başkanı Karaman'a teşekkür etti.

-Vahap Küçük’ün evindeki yemeğe bakan ve bürokratların yanı sıra işadamları Ethem Sancak (Medikal Park Hastaneleri)  Cihan Kamer (Atasay Kuyumculuk) Nihat Özdemir (Limak Holding), İsmail Kısacık (Taha Holding), Remzi Gür (Ramsey Grup) Hüseyin Doğan (Gürmen Grup), Faruk Çelik (Sinpaş Holding), Ahmet Çalık (Çalık Holding ATV-Sabah Grubu) Ramazan Kaya (Saat & Saat) ve AVEA CEO'su.

- Başbakan Erdoğan Doğanşehir’de Vahap Küçük’ün evinde Beşiktaş-Galatasaray maçını da zaman zaman izledi ve sonra Malatya Erhaç Havalimanı’na hareket etti. Erdoğan buradan İstanbul'a uğurlandı.

NOTLAR: Niyazi DOĞAN

FOTOĞRAFLAR: malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha-akparti.org.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız