SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Bakanıyım, Derdi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. 

Burada muhtarlarla bir araya gelen Milletvekili Mustafa Şahin, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 7 Haziran seçimlerinden sonra önlerinde TBMM Başkanlığı seçiminin olduğunu belirten Şahin, 4’üncü turda AKP’nin adayı Sivas Milletvekili ismet Yılmaz’ın seçildiğini söyledi. Yeni TBMM Başkanı Yılmaz’ın her zaman Malatya’nın yanında olan bir isim olduğunu belirten Şahin, “Hemşerimiz sayılabilecek gerçekten donanımlı Malatya’da sık sık görmüş olduğumuz bakanımız ki kendisi Malatya’nın da bakanıyım diye ifade ediyordu. Milli Savunma bakanıyken özellikle devlet tecrübesi deneyimi birikimi açısından devletin en üst kademelerinden bakanlık yapmış olan müsteşarlık yapmış olan genel müdürlük yapmış olan bir insanımız. Ben isabetli bir karar olduğu kanaatindeyim” dedi.

TBMM seçimlerinde diğer muhalefet partilerinin birbirlerini suçlamaya başladığını ifade eden Şahin, “Biz gerçekten ilkeli bir duruş sergiledik. Bugüne kadar şiddete baş vurmayan, hiddetlenmeyen kesinlikle hiç kimseyi ötekileştirmeyen aynı çatı altında yaşama kültürünü Türkiye’de gerçekleştiren bir siyasi olgunlukta olan siyasi bir partinin mensuplarıyız. Bakın şuana kadar AK Parti mensubu hiçbir insanımız şiddet ve nefret söyleminden zerre kadar bahsetmemişlerdir. Biz hiç kimseyi ötekileştirmedik, bütün insanlarımızı kucaklayacak Türkiye partisi olma noktasında 13 yıldır gayret gösterdik ama maalesef şuanda bakıyorsunuz HDP’lisinin mutlaka PKK terör örgütü ile olan o süreci mutlaka gözden geçirmesi gerekir diye düşünüyoruz. Ülkemizin kendi menfaati için birlik ve beraberliğimiz için hizmetlerin ve kaos dönemlerin geride bırakılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve bunu göstermeye gayret göstereceğiz. Bu süreçte zaten rüştünü ispatlamış bir partiyiz. Biz hiç kimseye mahkum değiliz kesinlikle önümüzdeki süreci Allah’ın izniyle ve milletimizin destekleriyle şuanda birinci parti olarak mecliste temsil ediliyoruz. Eğer gerekirse burada yine Başbakanlığın bizde olması kaydıyla koalisyona varız” şeklinde konuştu.

Koalisyon görüşmelerinde az oy almalarına rağmen başbakanlığı isteyen partilere de sitem eden Şahin, “Maalesef gerçekten devlet terbiyesinden, devlet adamlığından nasibini almamış bazı kesimler bizim elimizde 100 küsur milletvekilimiz var başbakan biz olacağız diyorlar” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız